lauantai 6. huhtikuuta 2013

Mitä tapahtuikaan perjantaina?

Hups! Koomasin koko päivän kotona flunssan/kuumeen takia ja päässä pyöri vaan ajatus snake bites-läväristä. Pitkään oon jo sen toisen siihen halunnu ja noh, mitä höyryissä / ei selväjärkisesti ajatteleva tekee = ottaa netistä tilaamansa lävistysneulan ja -pihdit käteen ja väsää ite itelleen sen toisen lävärin :O


Eli kuvan oikean puoleinen on itsetekemä. Omasta mielestä toi onnistui ihmeen hyvin, vaikka pari kertaa pitikin se neula läpi tunkea ja niitten pihtien kanssa ihmettelin liian kauan. Mm. nyt toi huuli on turvoksissa vain noitten pihtien takia, kun jahkailin "teenkö vai en" ja laitoin pihtiä huuleen kiinni ja irrotin. Ei kovin fiksua. Pihdit siis lukkiutuu ja vetää huulen mahdollisimman ohueksi samalla turruttaen huulen.

Crazy-Factory.com
Kuva hirviö-pihdeistä! :O Vain 1,75 € !! Crazy-Factoryltä!


Tosiaan jos haluaa halvalla tilata koruja, lävistystarvikkeita + muuta super söpöä, kantsii käydä tsekkaa:

Olen ite tilannu tuolta jo kolmesti ja joka kerta yli 20 € tilauksella niin välttyy postimaksuilta :) Tulen jatkossaki tilaamaan tuolta kaikki lävistykset/korut, kun ne niin edullisesti saa ja kun ne lävistyskorut ovat vielä kirurgiterästä.


Uskallatko/uskaltaisitko itse tehdä itsellesi lävistyksen?
Onnistuiko minun läväri?


2 kommenttia:

 1. Mää eksyin pläräämään sun vanhoja tekstejä, ja kyllä, on onnistunut läväri! Itte oon täällä pikkukylässä toiminut parturi-lävistäjänä (pimeänä sellaisena), joten tykkään lävistellä :D Säälittää katsoa joitakin yläasteelaisia, jotka vetäsee napakorun nuppineulalla.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Ensimmäinen läväri minkä ite oon tehnyt, jos ei korvisreikiä lasketa. Toista kertaa en kyllä ala tekemään itte ja toivottavasti ei tarviikaan :D ...oli aika himmeetä sähläämistä.
   Juu ei aina näillä kotilävistäjillä ole järki päässä. Yleensä tiedon puute pahin. :/

   Poista

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.