perjantai 20. syyskuuta 2013

Meikkiostoksia ja meikkaustottumuksia

Kävin eilen Kicks:ssä hakemassa pitkään himoitsemani matta mustan luomivärin. Näistä ihanista kerkesin testaamaan vaan toista, Kicks:n omaa Crystal Ball -nimistä valkoista. Aika kuultavaa sanoisinko. Monta kerrosta tarvitsee laittaa, et saa luomen valkoisesksi.

Kicks Crystal Ball & Make Up Store Microshadow

Kicks liikkeen shoppailujen jälkeen menin etsimään Anttilasta edullista ripsaria. Noh, reissusta tuli muuta kuin edullinen. Siellä oli Rimmel:n tarjous "ota 3, maksa 2". Ajattelin, ettei meikkejä voi olla koskaan liikaa ja kuitenkin kohta meikkivoide loppuu ja tässä on nyt hyvä mahdollisuus testata Rimmel:n Match Perfection -meikkivoidetta ja ja ja... Aina tekosyitä löytyy ;)


 Testasin tänään tätä uutukaista Match Perfection -meikkivoidetta ja voin kerrankin ilokseni todeta, että valitsin vihdoin oikean sävyisen meikkivoiteen! Eikä laadussakaan valittamista. Tuota Rimmel:n Stay Matte -puuteria olen ennenkin käyttänyt. Ihan perus-ok-puuteri.

Tänä aamuna testasin myös ostamaani Rimmel:n Scandaleyes ripsaria. En kyllä vakuuttunut, vaikka lupaili tuuheita ripsiä... Tuuhea harja tässä kylläkin on, muttei se saanut ripsistäni sen "kummallisempia". Perus ripsari, vaikkakin hinta on aika tyyris. 
Ripsarina tykkään käyttää aina vedenkestävää, ikinä ei tiedä milloin alkaa itkettämään... ;-D


 Olen käyttänyt jo kauan Maybellin:n Fit Me-sarjan meikkivoidetta ja puuteria. Todella hyvä hinta-laatu-suhde. Ajattelin myös testata meikkivoiteen levittämistä siveltimellä, kun sitä niin moni hehkuttaa ja nykyään hehkutan minäkin! En enää ikinä käytä meikkivoiteen levittämiseen meikkisientä tai sottaa sormiani meikkivoiteeseen. Todella helposti saa sivellin meikkivoiteen levittymään, ei jätä viiruja iholle tai ime itseensä ylimääräistä meikkivoidetta. Tuntuu kuin kaikki voide, mitä putelista kämmenselälle laitan myös menee siveltimellä kasvoille, eikä jää sinne välineen uumeniin.

Kulmat ja silmien rajauksen teen niinkin huvittavalla aineella kuin kasvovärillä! Ajatella! Cybershop myy tätä mustaa kasvoväriä 8 € /puteli. Olen käyttänyt ko. tuotetta (kuvassa vasen yläkulma) viime syksystä lähtien kun ostin sen halloweenia varten. Myyjä huikkasi, että muutamat asiakkaat käyttää tätä myös silmien rajaukseen. En meinannut uskoa korviani, kunnes kokeilin ja siitä lähtien olen tätä käyttänyt silmien rajaukseen sekä nytten kulmien piirtoon (kun sain viimein kulmasiveltimen). Ei leviä ja pysyy luomella kuin mikä tahansa muu eyeliner, kestää vaan 100 x pidempään tämä eyeliner! ;)

Jeans.fi kauppaa edullisesti siveltimiä, josta itsekin tilasin kulmasiveltimen, rajaus-siveltimen, meikkisiveltimen ja kolme luomivärisivellintä. Taisivat yhteensä maksaa hurjat 8 euroa tai jotain sinne päin.
Loppuun ns. nörtti-höpinää.
Löysin, tai siis sain kuulla kännykkään saatavasta The Simpsons Tapped Out -pelistä. Aika koukuttava ajantappo-peli. Pelissä rakennellaan Springfield uudelleen kun vanha kaupunki räjähti ydinräjähdyksen takia(?). En muista tarkkaan alkujuonta, miksi kaupunki hävisi...
 Kannattaa kokeilla jos tuntee omistavansa ylimääräistä aikaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.