perjantai 14. helmikuuta 2014

Kirjoja ja musiikkia

Sain kaverilta lainaan Nikki Sixxin Heroiinipäiväkirjan. Suosittelen lämpimästi lukemaan. Niinkuin myös seuraavan Nikin kirjan; Nikki Sixxin maailma. Aiempaa luen parhaillaan, muttei se koukuta samalla tavalla kuin Heroiinipäiväkirja (Hahhah!).Molemmat kirjat ovat saaneet katsomaan vähän eritavalla maailmaa. Eilen kaupassa käydessä, Sixx A.M soiden kuulokkeista, ihmisten kasvot näytti ihan erilaisilta, ne kertoi jotain tarinaa. Hassua. Hyvä kirja(ja musiikki!) yleensä herättääkin ajatuksia ja varsinkin kirjasta tehty levy. Kuuntelen parhaillaan Sixx: A.M. – This Is Gonna Hurt -levyä. Mahtava!

Tekisi mieli alkaa maalaamaan, tehdä se taulu, jota olen pitkään päässäni suunnitellut. Ei vaan opiskelijan tui'lla öljymaaleja ja taulupohjia ostella. Ehkä joku päivä vielä.

"Jos minä jään jossittelemaan, se tarkoittaa kuolemaa, eikä yleensä omaani. Usutan teitä, epäonnistumisen uhallakin, olemaan luovia. Kirjoittakaa kirja, säveltäkää kappale. Laittakaa elämänne uusiksi. Törmään koko ajan ihmisiin, jotka valittavat, etteivät ole luovia. Paskapuhetta ääliöt, te kaikki olette luovia!" -Nikki Sixx

Äskeisen Nikin tekstin lukiessani mietin, teenkö niitä juttuja, mitä tahdon tehdä ja miksi en niitä tee?***


/^Kirjoittelin aiempaa tekstiä tänä aamuna junassa ja koululla. Musiikkia kuunnellessa vaan jotenkin lähtee kirjoitusvimma liikkeelle. Niin kuin nytkin; kuuntelen kotona: Sixx: A.M. – The Heroin Diaries / Sixx: A.M. – Life is Beautiful [from the Heroin Diaries Soundtrack].
Sain rakkaalta synttärilahjaksi Snike Bites:n takaisin <3 Pitää tässä samalla mainita, kuinka ikimuistoiset synttärijuhlat rakkaani järjesti lauantaina; vei ensiksi syömään Flamingon Parilas Steak houseen, jonka jälkeen oli kaverin luona järjestetty yllätysjuhlat! Silmät sidottuina minut talutettiin sinne ja kun sain ottaa huivin pois oli edessäni synttärikakku, jossa oli 24 kynttilää ja pari kaveria. Hetken päästä huoneeseen juoksi päälle kymmenen henkeä huutaen "PALJON ONNEAAA!!!" Olin pienessä shokissa/järkyttynyt/hämmentynyt, kuinka joku jaksaisi minulle järjestää jotain tuollaista! -...oih! ~<3Aiemmin tuossa kirjoittelinkin, että tahtoisin alkaa maalaamaan. No sopivasti koulun jälkeen Lidl:ssä käydessä, sattui eteeni paketillinen akrylli-värejä(~6e). Ajattelin, jotta mikä ettei! Kerran nämä tähän eteeni nyt tänään sattui, niin ostan, vaikkei laatu välttämättä niin hyvää olekaan. Pääasia, että pääsen nyt testailemaan sisäistä maalariani...gröhöm...sisäinen maalari...oon maalari-koulussa...*hekoheko!* Siveltimet täytyy ostaa huomenna keskustasta.Sellaista nyt vähälle aikaan tapahtunut. Ainii; ebay on mahtava paikka! Sieltä löytyy vaikka mitä creepyä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.