sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Rotsi !

Lähdettiin käymään Kaivarin Kanuunassa ja onnekseni se 5 €:n rotsi oli vielä siellä! On se ehkä hitusen liian lyhyt hihoista, mut katotaan tätin kanssa myöhemmin, pystyykö hihoille tekemään mitään ja hihojen haboja pitää hieman kaventaa. Onneksi tätiltä löytyy vanha, kunnon Singer-ompelukone! Löysin myös aivan ihanan Vixxsin hameen(12€)! :O


Vihdoin ja viimein oma, oikea, nahkarotsi!
Löysin myös tekonahkahousut, mutta kun ei tota rahaa niin hirmusesti ole mällättäväksi, tein diilin itteni kanssa; kumpi näyttää paremmalta päällä: Vixxsin hame vai housut.


Napsin muutamia kuvia kirpparilta:Piti käydä Tikkurilasta muutama värikartta etätehtävää varten; rintamamiestalon maalaus ulkoa ja sisää. Ei sitte yhtää pienempi tehtävä! Ei siinä mitään, kattelin näitä värikarttoja ja ilmeisesti murulla meni hermo ja pelleilyksihän se karttojen valinta meni; alkoi latomaan syliini jokaisen kartan mikä vähänkin viittasi työhöni: "Tuosta perinnemaalit! Katos seinämaalit tuoooosta ja tuosta lattiamaalit! Nooniiin! Vieläkö tarviit jotain lisäksi? .." :D Tuli muutama ylimääräinen värikartta, muttei se ehkä haitaksi ole... :>


Kävin hakemassa Biltemasta oman suojamaskin (17€) ja hiukkassuodattimet, että voin käyttää samaa maskia hiomossa. Koululla on myös maskeja, mutta ne on likaisia ja kaikkien käytössä. Jotenkin ällöttävä ajatus, että jokainen Pertteli ja Pirkkoli on sen maskin läpi hengitellyt...Ainiiin! Sain isältä muutaman cd:n synttärilahjaksi! <3 Kiva cd-kokoelma alkaa jo olemaan.

Olen happy-happy kuukkeli! ^-^ Ensi viikko on lomaaaaa! Ja käytän sen maalaamiseen, kuvaamiseen ja rentoiluun...ja tietenkin koulutehtävien tekoon, mitä on päässyt hieman kasaantumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.