maanantai 10. maaliskuuta 2014

Vali vali vali...

Mitä paskaa. Elämä koettelee taas turhan kovalla kädellä. Ei pitäs mennä koskaa hehkuttaa kui happy on -.-
Auto paskana ja nyt lähtee toista viikkoa kuumeilu. Uus auto etsintään ja tää tyttö painelee taas terkkarille... Huoh! Mitään jännää ei tosiaan ole tapahtunut muuta kuin LoL:n saralla ja lauantaina lähdin käymään särkylääkkeiden voimin katsomassa 300: Imperiumin nousu 3D-leffan. 
Oli ihan jeba leffa. Kommeita miehiä ja äksöniä. ;)

Myös mukavat painajaiset on piinannu tässä viikon verran. Ihan ihme unia. Harvoin olen herännyt siihen, että alan itkemään ihan täysiä painajaisen takia....nyt kävi niin.
Oli joulu. Joulu vietetään aina Lieksassa(jos vaan pystytään) mummon luona, vanhassa mummonmökissä. Joululaulu soi kun ajoin autolla pihaan - katselin itseäni siis toisena henkilönä tms. kuitenkin näin itseni. Nousin autosta ja näin kun sukulaiset oli jo sisällä jouluhumputtelussa. Nostin "jotain" sylissäni, että "se" pystyy kurkkaamaan ikkunasta sisään. Samalla kerron, että Nuppu kuoli pari päivää sitten ja se saatiin eloon vielä yhdeksi päiväksi, jonka jälkeen se kuolisi pysyvästi. Tuo joulu tulisi olemaan sen viimeinen.

Sairainta oli, että se joululaulu hoilasi jotain: "Anna joulu viiiiiimeinen...".


Kiitos kaunis painajaisuni. Sait vedet taas silmiin. Varmaan tässä tämä kuumekin auttaa asiaa, että on super-herkässä tilassa. Ei viittis noita särkylääkkeitäkään kokoajan vetää....

Tässä minun vali-vali-blogiteksti. Toivottavasti niitä ei tule kovinkaan montaa; en tykkää olla negatiivinen... Tuolla ois luonnoksissa odottamassa kirpparilöytöjä-blogiteksti. Pitää saada vielä parit kuvat siihen niin se on valmis! Katsotaan jos jaksaisin sen tänään kirjoitella loppuun. Nyt lepoa! Bai!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.