tiistai 25. maaliskuuta 2014

Virtaaa!
Moikkis! Alotetaa vaikka sillä, että leikkasin tossa vähä hiuksista pois huonoja latvoja ja tässä lopputulos :) Kyllä siitä huomaa, kun tarkemmin kattoo, et on ite leikattu, muttei itteä ainakaan haittaa leikkuujälki. ...tai no sen verran haittasi, että tilasin heti "kunnon" hiustenleikkuusakset ebaystä hintaan about 0,75 €.

Koulussa on ollut nyt jännää. Oon täynnä outoa energiaa ja tänäänkin luuttusin hiomon seinät ja lattian ihan vaan siksi, kun siellä on niin pirun paskasta ja huono ilma. Toisaalta sen ois voinu tehä aiemmin, kun en mä siellä enää tule viettämään aikaa; sain monen päivän hinkkaamisen jälkeen työstämäni kaapin petsausvalmiuteen. (Au! Mun kädet on aika herkät nyt :< huomaa, ettei oo fyysistä työtä joutunu tekemään).
^Hajotus! >:[

Koulussa tosiaan on jännää... Kuvista päätellen :D Tällä maalarilla viiiraa !
-

Luokkakaverin suosituksesta lähdin käymään eilen Tiger-myymälässä. Oli kyllä visiitin arvoinen reissu! Se on kuin Tiimari, mutta Ikea hinnoin! Jos tykkää yhtään maalata tauluja, askarrella tai tehdä muuta hömppää niin suosittelen käymään! Oli siellä kaikkea muutakin kivaa ja ostamisen arvoista, muttei opiskelijan budjetti tällä reissulla riittänyt ostamaan kauppaa tyhjäksi mm. halvoista kehyksistä, halvoista ISOISTA mustista kynttilöistä, halvoista nappikuulokkeista, halvoista lehtiöistä/muistikirjoista, halvoista helmistä jne. 
Nämä kuitenkin tarttui mukaan:


Paletti 2€, taulupohja 2€, akryllivärejä 3€.Siemeniä 0,50€/kpl; takapihalle! Jeij! ^-^Peili 4€, tän meinasin lähtee aiemmi hakee Ikeasta, joka maksaa siellä 7€. Onneks tää tuli vastaan ! :)

Oon hullunä näihin Mötleyn kirjoihin. Tai siis, luin pikapikaa Nikkin kirjoittamat kirjat ja nyt sain luokkakaverilta tämän lainaan. Näihin kirjoihin vaan uppoaa!Loppuun Nupun fiksu nukkuma-asenta :'D
Tämmöistä miun elämänään tälläkertaa. Huomenna petsaamaan ja ehkä tapetoimaan! Nyt LoL:ia :)
Bai!2 kommenttia:

  1. Noi Mötley-aiheiset kirjat on kyllä ihan mahtavia! Yksiä mun lempparikirjoista. Ei kirja, vaan leffa, mutta kantsii tsekata sellainen leffa, kuin The Runaways, tulee vähän mieleen Mötley-meininki :P rok rok.

    VastaaPoista

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.