keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Arkifiilistelyä ja ostoksia

 Heibbaa!


Nupun kynsien leikkuu on kyl helppoa: herkku nokan eteen ja "nuku/paikka"

Mietin tässä tänään, ettei mun elämään hirveästi enää mahdukaan! Hah! Oon nolife, työnarkomaani ja corgilover. En käy enään missään / tuun töistä kotiin pööpöilemään Nupun kanssa / otan nokoset / pelaan LoL:ia. Hmh. No ei tässä kyl sinänsä hirveesti rahaa ole muuhunkaan laittaa... Paitsi toiseen corgiin! Olen kysellyt nyt parista kennelistä corgi trikkiä tai merleä. Saisi tuo hönttönen kaverin ! ^_^ <3


Nupulla oli synttärit 6.5 ! 3-vuotias muruseni <3
Pitihän se kakku tekaista. Tosin olin ihan pihalla päivistä ja luulin, että on 6.5 vaikka oli jo 7. hah!Ebay ostoksia jälleen! Uudet kuulokkeet! Suomessa nämä kuulokkeet maksaa 80-90 euroa ja dantantaaa:
ebaysta 25 € ! Todella nopea toimitus vieläpä! Tilauksen tein 4. pv ja saapuivat tänään: 14. pv. Sinänsä hyvin kun on joutunut muita ebay-ostoksia odottelemaan monia viikkoja.
vs.Tilasin myös hiuspidennykset :) Vihdoin! Nämä tosin vasta matkalla uuteen kotiin. Löysin samaista merkkiä kuin mitä Cybershopissa myydään ja toivon, että näihin tarttuu pinkki-shokkiväri!

Teen hiustenvärjäys postauksen heti kun nämä saapuu! Jau!

Tämä pökkeröinen menee nyt makoilemaan, huomenna taas herätys klo 5:15 x_X ! ...pikkuhiljaa alkaa kroppa tottumaan fyysiseen rasitukseen, ottaen hei huomioon, että nörtti huhkii hiki hatussa työmaalla rapakuntoisena viskoen ja kantaen kamaa! Haha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.