tiistai 27. toukokuuta 2014

Extreme day off ! / Do I have a drinking problem?

Mahtii!

Pomo soitti aamulla normaaliin tapaansa ja odotin, että kertoo minne asemalle jään junasta, mut eheiiii; "Miten ois, haluisitko pitää vapaapäivän? Tietysti voit tulla työmaallekin, mut ei välttämättä oo nyt hirmusesti hommia." "-Noooo voinhan mie pitää vapaapäivän..." *Jeijj!* :)

Olin just lähdössä asemalle kävelee ennen tuota puhelua, joten uloslähtövalmiuksissa lähdinkin Nupun kanssa piiiiitkälle lenkille. Oltiin varmaan joku yli tunti höpsöilemässä tuolla lähi metässä ^_^ <3Lenkin jälkeen mansikoita ja lolia :) Ja nyt kirjoitan tätä. Tänään voisi maalailla taulua, kun se on jo muutaman kuukauden keskeneräisenä pyörinyt :[


Ja nyt tuohon toiseen aiheeseen.
Mä oon muuten miettiny tätä, et miks siitä nousee aina niin "iso haloo" jos on juomatta? Siis sellanen:
-Miks? Ooks paksuna?
-_-' Huoh!
Sehän on niiiiiin tavattoman epätavallista olla juomatta. Siis se, että jos haluat nyt pitää taukoa juomisesta, olet outo / kummallinen / paksuna. Sun on pakko kantaa siis lasta, koska et juo! Juomatta-olemiseen on pakko olla jokin suurempikin syy, kuin vaan "en mä nyt taho".
-Onko?
On se tämä suomalainen juomakulttuuri niin jännä, mut toisaalta iteki sorrun siihen, jos joskus joku on sattunu olemaan viikonlopun selvinpäin, niin on tullut heitettyä tuo kysymys: "Miksi?".
Mun tekis mieli olla ensi viikonloppukin selvin, koska tää fiilis on iha erilainen, virkeä. Muttah....grillibileet tulossa, enkä tahtos antaa "tiukkis emäntä" kuvaa...tai sitten olen vaan juomatta (vaikka yks kalja maistuiskin), sillä kyl mä pystyn hölmöjä juttuja selittää / hauskaa pitämään selvinkin päin! Hehe!

Ja tosiaan, en ole paksuna. 

Ei vaan maistu. Pidän taukoa vaan oman mielenkiinnon takia, katson miten reakoin alkoholittomuuteen = itsensä testaamista.

Mikä sun mielipide on? Onko hyvä pitää välillä taukoa? Vai radalle vaan ja bileet pystyyn?

4 kommenttia:

 1. Awwwn ompa herttanen koira! :)

  Mutta joo, toi juomattomuus on vähän hassu juttu. :D Joskus 17-18 vuotiaana tuli tissuteltua lähes tulkoon joka ilta ja viikonloput oltua vähän enemmän päissään, ja sitten kun lopetin tapahtui se ihan täysin omasta tahdosta. En saanut yhtä hyvin unta kuin normaalisti, vaan se oli sellasta valveunta ni päätin että vähennän - ja loppujen lopuksi se osottautui itselleni ihan iisiksi jobiksi.

  Edelleen jatkan samaa rataa, ja viimeeksi humalassa olen ollut joulukuussa, en oo tänä vuonna korkannut vielä yhtäkään olutta tai muutakaan alkoholipitoista juonut. :D Jotenkin se vaan sitten.. jäi.

  http://ou-my-life.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuppu kiittää kehuista ! ^_^

   Nice! :) Viisi kuukautta on kyl jo pitkä aika!
   Ite koen tän vaan hankalampana, kun oon juonu milteinpä joka ikinen viikonloppu sen jälkeen kun täytin 18. En ole pitänyt kertaakaan tipatonta tammikuuta taikka kieltäytynyt perjantai bileistä (paitsi nyt lähiaikoina). Nyt vähentänyt hurjasti ja pari viikonloppua ilman tippaakaan ! :) Viikonloppujen jälkeen on jopa levännyt fiilis! :D

   Poista
 2. Oijoijoi IIHANA KOIRA! En oo ollenkaa koiraihmisiä, tykkään kissoista, mutta tuo koiruli sulatti juuri sydämeni :D <3

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole ensimmäinen jonka sydämen Nuppu varastaa! ;) Hihhih!

   Poista

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.