lauantai 3. toukokuuta 2014

Lovetus-päivä

Tänää oli muruilu-päivä :) Tarkoituksena oli käydä ensimmäisenä Varustelekassa, mutta ylläriylläri - LoLi pelit pitkitty ja ei päästy lähtee tarpeeks ajoissa :( ...ensikertaan siis!

Ensiksi käytiin Jumbossa; rakas lupas ostaa uudet rintsikat köyhälle opiskelija mussulleen :3 Koitin löytää jotkut söpöt pinkit/punaiset, mutta ylläri tässäkin; eihän niitä oo mun kokoo tietenkään! Doh! - Sainpahan normirintsikat sentän :) Ja playerille itselleen uusi näppis. Nyt on hüva pelata.
Sen jälkeen mentiin Flamingoon Food Court:iin syömään. Tosi namii! Otin vuohenjuusto-kana-salaatin ja T otti Wok-wok-wokin(?): eli nuudeli-wokkiruuan, jossa oli härkää, kanaa, katkarapuja jne. Tosi hyvää!
...jälkkäriksi tosi kevyt chokokebab.....*grooool*


Ruuan jälkeen leffaan. Käytiin katsomassa Divergent - Outolintu. Mielenkiintonen leffa, vähän nimensäveroisesti outo. Suosittelen kuitenkin!
Hih ^_^ <3***

Perjantaina päätettii lähtee käymään Bar Bäkkärillä pitkästä aikaa. Ois voinu jättää toiseen kertaan, mulle tuli vaan paha olo ku koitti juoda siideriä... o_O Oonks tulossa vanhaks tai jotain?
Munakuppituolit oli kuitenki aika hauskat! :D
Tällästä eiliseen ja tähän päivään. Jänskättää ensi viikko....työssäoppiminen alkaa :O ! JAIKS! Onneks on vasta lauantai...kerkeen huomenna vielä hyvin panikoida :D
Nyt LoL:ia taaaaaas!

Tältä näyttää statsit atm.Baaai! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.