tiistai 1. heinäkuuta 2014

Home sweet home

Juuri, kun sain laitettua järkkärini nätisti osiin laukkuuni, muistin asuntoesittelypostauksen! Thihih, kerranki täällä on siistiä! Hah! Pari päivää tässä kotona möllöttäneenä ja siivoillessa; voi tätäkin jo esitellä.
Esittelyn lomassa suosittelen kuuntelemaan vähän Enskaa ;)
En oikeastaan tiedä mistä aloittaa, joten aloitetaan olohuoneesta: kaiken keskipisteestä.

Olohuone + Nuppu

Datauspisteeni. Huomaa, että harkitsen tosissani wowin peluuta/paluuta !

Takapiha

Cd-keräilymme ja terassitossut nätisti rivissä.

Olohuoneen ja keittiön välillä on ihana baaritiski

Tuomaksen taulu. Ikeasta varmaan aikoinaan ostettu, perus simppeli, mutta minä tykästyin tähän valtavasti !

Yksityiskohtia :) Nupun palkinnot, kivoja pulloja ja vauva-kuvat minusta ja Tuomaksesta :D Ja iki-vanha Karvinen-kello, jonka sain lapsena silloiselta isäpuoleltani. En tule ikinä heittämään tuota pois !

Keittiö <3

Keittiö toisesta suunnasta

Väliliha...eikun välitilasta otettu kuva...höhöh oonpas hauska! Nupun mielestäkin oli hyvä juttu...

Sisääntulo, eli tuulikaappi. Mikälie älynväläys oli ottaa tästäkin kuva, muttah... Kuvassa ainakin näkyy tosi hyvä ostos, jonka vastikään vasta saatiin: Zooplus:sta 13eurolla nahkainen talutushihna! Tha bäst.

Eteinen

Eteinen; peilit

Eteinen; Coca-Cola -taulut

Makuuhuone. Vaatteet vähän levällään...kuten aina. Jokeripaitojen alla olevassa nurkkauksessa on tämän talon musta-aukko. En tiedä mitä siellä on, enkä tiedä mitä sinne on joutunut. Huspois tieltä=pois mielestä. Joskus jos jotain etsii, voisi katsoa vaikka tuolta...ehkä!

Meikkipöytäni. Sekin sotkuisena odottaa, että alan pistelemään Tuomaksen korvaa. Molempiin korviin tulisi tehdä reiät, joita sitten myöhemmin alkaa venyttämään.

Uh <3 Lippuja keikoista, joilla olen käynyt ja muuta hömppää.

Ostin ebaysta ko. tarran ja luulin sen olleen hieman isompi... parempaa paikkaa ei makkarista tuolle löytynyt, kuin peilikaapin peili.

Makkaria

Paskahuussi! Tsöh! Pyykkipäivä selvästi meneillään.

 Nainen tarvitsee monen monta putelia ja törppöä...

Koruni <3

Sauna....ns. hissi. En tiiä, elkääkä kysykö; vuokranantajalla lie ollu hauskaa :D

Sauna nan-nan-naa

Tällainen on meidän kotikolo. Kokoa tällä on sen 60neliöä ja hintaa suht' vähän...on niitä kalliimpiakin!
Joskus asuntoa valitessa mietittiin näitä kahta: Vuosaaressa 50neliöinen kerrostalokaksio saunalla, vuokra kympin kalliimpi VAI Metsolassa 60neliöinen rivari saunalla. Molemmista menee n. tunti Helsingin rautatieasemalle. Kyllä tämä vei voiton, mutta välillä oon leikkinyt ajatuksella, mitä jos sittenkin olisi muuttanut Vuokkiin.... Noh, seuraava asunto tulee olemaan Helsingin puolella ! :)


4 kommenttia:

 1. Ei luoja miten täydellinen pohjaratkaisu teidän kämpässä on. Etenkin tuo avokeittiö ja baaritiski, HA-LU-AN! <3_____<3 Teidän kämppä muistuttaa vähän omaa kämppääni silloin, kun itsekin nautin vielä tavaranpaljoudesta ja sen tuomasta kotoisuuden tunteesta :D On teillä kyllä tosi kodikkaan ja viihtyisän näköinen loukko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos! ^_^ Juu tää on just ihana, kun täällä on tilaa ja mietin itekki just näitä kuvia napsiessa, että on kyl paljon tavaraa :D Saisi tästäkin paljon avaramman jos ois vähemmän roipetta, mutta kivempi kyllä tosiaan näin, kotoisampi todellakin :)

   Poista
 2. Onpas teillä ihana koti ^^ tilaa ainaki tuntus riittävän ja kovin on kodikasta <3

  VastaaPoista

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.