sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Summer Sound festival and Dog Show!

Mahtava viikonloppu jälleen!

Olen koko viikon kuunnellut Spotifysta Summer Sound -listaa, fiilistelly töissä, jammaillu sen tahtiin; enkä  ensiksi edes aikonut mennä tuonne! Kaveri sitten suostutteli hitusen ja vielä hitusen lisää, niin pakkohan minun oli lippu hankkia! Olin jo sellaisen pienen euforian vallassa pelkästä soittolistasta, niin miten huippua oli päästä tuonne danzaamaan! 3päivän lipun löysin tosiaan netistä 80 eurolla 8) Hihi!Todellakin ensivuonna uusiksi!!! Aivan mahtava festivaali! Hyvien kulkuyhteyksien varrella; Pasilan asema ihan vieressä ja muutenkin tuo Messukeskus tarjoaa hyvän "suojan" jytkeelle (ei valivalimummut/-mammat/-papat pääse taas nalkuttamaan). + Mahtavat showt ja se valtava hyvänolon tunne. Kaikki vaan on yhtä hymyä, tanssivat, taputtavat, pomppivat... mahtavaa :) Välillä alko pikkujonnet/siideripissikset ärsyttämään, joilla oli mualimanluokan ongelmia (":D"), mutta parempi vaan keskittyä olennaiseen ja antaa tuommoisten vaan olla.

Olisi ollut lippu myös tälle päivälle, mutta olen ihan poikki. En ole nukkunut tarpeeksi, stressasin sunnuntain koiranäyttelystä heräillen pitkin yötä katsomaan kelloa ja noh, jalat hieman kipeät dancaamisesta. Ois ollu mahtavaa nähdä Tiesto ja muutamat muut sekä jatkaa tätä mahtavaa happyhappy-tunnetta, mutta koitan ajatella ensiviikkoa ja töihin jaksamista :)

Itte kuvaama pätkä :>
***


Tänään oli koiranäyttely Mäntsälän urheilupuistossa. Ei olla harjoiteltu Nupun kanssa muuta kuin bosea (=näyttelyasentoa) tämän viikkoa ja sen kyllä näki kehässä; näyttelykävely ei sujunut ja siihen ROP:n saanti sitten kaatuikin. Mutta ei todellakaan haittaa, sillä Nuppu ja minä ylitettiin odotukset, jotka oli miulla+muilla; ei olla oltu yli vuoteen kehässä ja mitä sieltä voitettiinkaan?! Eli:
-AVO Erinomainen
-AVK 1
-Sertifikaatin arvoinen
-Paras narttu
-Sertifikaatti (!)
-Vastakkaisen sukupuolen paras !!!

Olen niiin ylpeä neidistä! ^_^ <3Ja koska on juhlapäivä, käytiin ostamassa juhla-ateriat kaikille. Nupulle rusinatonta maksalaatikkoa ja meille pizzaa Kotipizzasta :P

Nyt voikin sitten rauhottua, rentoutua vielä hetki ja mennä nukkumaan. Huomenna taas aikaisin ylös ja töihin x_X


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.