sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Viikonloput

Lauantai look

Perjantaina ei tehty mitään. Oltiin murun kaa vaa kotona ja pelattiin wowia. Kiwaa rentoilua~
Lauantaina oli tutun tuparit, jonne mentiin kaverin kanssa. Hyvää ruokaa olivat laittaneet ja talo oli täynnä kivoja ihmisiä ^-^ Viihdyttiin niin hyvin, että lähdettiin vasta yhden aikaan suuntaamaan keskustaan kaverini kanssa. Koska lupasin jorata kaverini kanssa, mentiin Vaticaaniin!! :D Hahhah! Hitto mikä teinihelvetti. Mut oli hauska repästä ja tanssia unts-unts musiikkia ja vetää muutamat pyörähdykset tangolla! Hahhah! Hauskaa oli niin pitkään, kunnes Demonian söpöläiset alkoi syömään mun päkijöitä :c pakko oli lähteä silloin kotiin.

Tänään sunnuntaina ollaan vaan möllötetty, katottu lolin turnauksen uusintoja ja nukuttu toistemme kainaloissa sohvalla, mässätty ja pelattu. Eikä ole muuten krapulaa, vaikka olin aika tuubassa eilen. Vedin sen taktisen: pari tuoppia vettä + särkylääke ennen nukkumaan menoa.Tosiaa, alettiin nyt taas pelaamaan. Blizzardila oli jokin tarjous, että saa ilmaiseksi 7päivää peliaikaa. Pakkohan siihen oli tarttua tiistaina :3


Käytiin myös saunassa tänään ja paistelin meille iltamaggarat :P~ Nuppu tykkää kyllä grillailusta ;D
Maggaran-maggaravahticorgi ! :'3 <3

Ei kyllä harmita yhtään kun muutettiin tänne persiiseen asti ^-^ Niin hyvät edut tässä kämpässä, vaikka asutaankin "kaikesta niin kaukana".

Toivottavasti teilläkin oli kivat viikonloput ! :)2 kommenttia:

 1. Voi hurja ku si oot kaunis!

  Mää en oo ikinä päässy lolii enkä wowii sisälle sitte yhtää, ehkä parempi nii ku on muutenkin aina nii palijo pelattavaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vui kiitoksia! ^-^
   Älä ihmeessä tutustu ainaskaan wowiin ! :D Ite kun tein sen virheen 14-vuotiaana, niin tässä sen näkee: edelleen sitä pelaan! Niin koukuttava se on... Tietysti sekin tekee, että on tuttuja, jotka sitä pelaa ja niiden kanssa sitten pölhöillään itse pelissä. :)

   Poista

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.