torstai 31. heinäkuuta 2014

Vittu kun vituttaa - tai sitten ei ?Naisen hormoonitoiminta on jotain ihan hirveää. Välillä on olo et "jees, elämä on ihanaa" ja seuraavana hetkenä ollaan räjähdysherkillä. Ja miehet vielä luulee, että jollain kierolla tavalla naiset nauttii tästä mieltä repivästä ja pompottelevasta tilasta. Tarkoitan kuukautisia. Pitkään aikaan mua ei ole näin "viskottanut pitkin seiniä". Tekis mieli vaan huutaa ja kiukkuilla koko ajan, kokoaikaisesta väsymyksestä puhumattakaan. Ei ole helppoa, eikä reilua. Pyysin jo poikaystävältäni anteeksi kiukkuiluani, joka voi kestää koko loppu viikon.

Ja jotta ois hitusen vielä hankalampaa; mua ahdistaa suunnattomasti lauantaina oleva kaljakellunta. Hirmu ristiriitaiset tunteet siitäkin tapahtumasta. Haluaisin mennä muiston kunniaksi, kun vuosi sitten tuolloin sovittiin ukkoseni kanssa olevamme nyt yhdessä, eikä enää salattaisi sitä keltään. Olimme ja elimme tosiaan salasuhteessa, ettei muutamat tahot siitä loukkaantuisi. (Hah! Tyhmää!) - Ja miksi en tahdo mennä..noh. Kiukuttaa. Turhauttaa :C Eikä sekään helpota, että peilistä katsoo **kiloinen virtahepo. Jotenkin kauhulla ajattelen sitä lautalle hyppäämistä, kun se allani vajoaa, miltein vedet tulee reunoilta päälle... Ehkä kilo on vain lähtenyt montignacin dietillä :< Veikkaan, että noi täysjyvä-jutut sotkee(?).

Ahdistaa. Ääh. En ole usein näin negatiivinen, ahdistunut.. Jospa tästä olisi jotain hyötyä kun purkaa ahdistustaan.

****

Kirjoitin yllä olevan tekstin eilen aamulla, kun olin töihin matkalla. Kiukutti koko päivän ja kiukkuani purin mieheeni, joka onnekseni on pitkäpinnainen. Kotiin tultiin samaan aikaan, olin postilaatikolla kaivelemassa posteja kun hän kurvasi parkkipaikalle. Tiuskaisin jotain, paiskasin postilaatikon kiinni ja potkin potkulaudallani kämpille. Pörräsin jotain keittiössä kun T tuli sinne ja hymyili leveästi. Tiuskaisin "MITÄ?! Ei naurata..." ja hän vetäisi ruusukimpun selkänsä takaa!
Olin ihan äimänä. Herkistyin. Melkein aloin itkemään. Halasin häntä ja suutelin. "Halusin piristää".
Minulla on paras mies. Paras mies minulle.
4 kommenttia:

 1. voi eii, tiedän niin ton tunteen ku tuntuu et kaikki kaatuu päälle ja kiukuttaa..monesti jopa ilman järkevää syytä!!>:( möö... jaksamisia sinulle, aivan ihanaa että miehesi oli tuollain huomioinut eikä ollut itse siitä äksyilystä hermostunut!!:)
  p.s minusta sie oot kaunis enkä nää sinussa virtahepoa vaan pikemminkin naisellisen naisen jota nykyään kovin vähän katukuvassa näkee kun kaikki ihannoi sitä luurangon laihaa kroppaa!!:)

  VastaaPoista
 2. Ihana mies! Täydellinen ajoitus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä ^-^ koko tuon päivän se oli jaksanut kuunnella puhelimessa miun tiuskimista ja sitten se töiden jälkeen tuo tuollaisen yllärin :')

   Poista

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.