maanantai 25. elokuuta 2014

Viikonloppu - aikaa laittautua

Tykkään niin paljon viikonlopuista; on aikaa meikata, laittaa hiuksia ja testata uusia ideoita.Ja toisaalta oli syytäkin laittautua; T:llä oli synttärit, joita juhlistettiin porukalla meillä !


^Illan meikki ja uusin ostos; goottikirppikseltä ihanat Demonian kengät! <3

Mo!

Hyvin selkeä kuva! Haha! Tässä ollaan jo tekemässä lähtöä baariin, kun T koitti saada tilataksia meille ja syynä kauheisiin taksijonoihin oli mikäs muukaan kuin vitun Cheekin vitun keikka -.-

Tanssimatto tuli torstaina ja porukka tykkäs dancahdella ja kiljua hullujen nuolien tahtiin, ei noissa promilleissa enää oikeen koordinaatio pelannu! Hahha!


Bileitä jatkettiin Kampissa sijaitsevassa Hulabaloo baarissa. Aivan mahtava mesta! Suosittelen!
^Tuossa kuvassa ollaan tosi korkealla lavalla tanssimassa ! Hahha! Vähän pelotti kavuta noilla himo kengillä tuonne, mutta onnekseni osasin tulla sieltä myös nätisti alas.

Oli kyllä railakas viikonloppu! Vieläkin hapottaa näin maanantaina. 

Käytiin tänään loman alkajaisiksi tädin ja isän kanssa viinarallia harrastamassa, eli otettiin edes-takas matka Tallinnaan, ei käyty maissa vaan ostettiin kaikki laivalta. Juomat tuli maksamaan yli satasen ja sillä sai paaaaaaljon juomista + Batterylavan :3 ...oikeesti mitään järkeä ostaa Suomesta alkoholia, kun matka Tallinnaan maksaa vaan 5 euroa Eckeröllä+10 euroa auto. Auto vaan täyteen ja takas Suomeen. Kallein noista lavoista oli tuo Batterylava, joka maksoi 35 euroa! Mutta loppupeleissä on tuolleen tuokin halvempi.


Tiiättekö, miusta tulee niin tarjousten perässä juokseva mummo vanhempana! "NO KUN HALAVALLA SAIN!" tulee olee mun jokapäiväinen lausahdus. Teen jo sitä nyt... Hahhah!

Oon miettiny jos tekisi jonkun videon tänne parista aiheesta, mut uskaltaiskohan sitä... :) Ihan vaan läpätilääpää, eli ei mitään "nyt otan kantaa tämän päivän politiikkaan" - eli höpö höpöä.


2 kommenttia:

 1. Hurjan nättimys oot! ^^

  Ja tee ihmeessä video tai vaikka usiampikin, ois kiva katella! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiii! Kiitos! ^_^
   Kiitos rohkaisusta! Ehkä sitä voisikin... :)

   Poista

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.