lauantai 13. syyskuuta 2014

Superdieetti eka viikko

Aloitin Fitfarmin Superdieetin nettivalmennuksen. Superdieetin jakso alkoi 8.9, mutta itse liityin mukaan vasta keskiviikkona ja ohjeita aloin noudattamaan torstaina. Dieetissä saa selkeät ohjeet mitä syöt, paljonko ja milloin. +Reseptejä ja kuntosaliohjelmat.

Tänään lähdin vasta ensmäistä kertaa salille, koska en vain yksinkertaisesti kerennyt lukemaan arkena kaikkia ohjeita netistä ja sisäistämään niitä. Treeninä tein oman treenini, minkä pt teki joskus kuuukausia aiemmin (tarkkaanottaen tammikuussa..motivaatio karkasi ulkoavaruuteen sen salikuukauden jälkeen...).

Tehtävää on... ja paljon! Läski vaan ei lähde valittamalla.

Nyt vähän hapottaa. Huomaa, ettei ole käyttänyt muutamia lihaksia pitkään aikaan. Ajattelin huomennakin lähteä salille, jos vaan pystyn liikkumaan! :D Seuraavaksi testaan Fitfarmin treeniä.

Pelkästään to-la aikavälillä minulta on karissu pelkällä ruokaremontilla -2 kg! O_O
Mahti fiilis! Oikeesti jestas !! Niin nopeesti ! :O *Happyyy!* ^_^ Keskiviikko iltana siis tein päätöksen tähän ryhtymisestä ja pääsin lueskelemaan ruokaohjeita yms. Fitfarmin sivuilta. Torstaina aloin niitä heti noudattamaan.

Ei se Fitfarm ihan humpuukia ole! Suosittelen kyllä, jos vaan jaksaa noudattaa tarkkaan annettuja ohjeita. Tässä dietissä(niin kuin monessa muussakin) vaaditaan kovaa itsekuria ja tahdonlujuutta. Päätös paremmasta, terveestä itsestään auttaa hurjasti! Mutta kun ruuat mitä ohjeissa on, ovat maittavia ja näläntappavia, ei ainakaan itselle ole vielä tullut mielitekoja. Uskon, että pitemmälle mentäessä niitä kyllä tulee.... -.-Tästä se lähtee! :) Alku on ainakin lupaava.


 Ei läski valittamalla katoa! Älä valita!
☆ Muutos ei yhdessä yössä tapahdu.
☆ Sinussa on sisua, potkua, et luovuta!
Sinä tahdot, sinä haluat, sinä laihdut!
☆ Näytät pian yhtä hyvältä, kuin ennen tupakanpolton lopettamista!
☆ Pystyt siihen kun kerran muutkin pystyvät!

Tsemppiä muillekin diettaajille!

4 kommenttia:

 1. Mäkin oon ostanut Superdieetin, mutta en harmi vaan ole vielä päässyt aloittamaan sitä sairaana olemisen vuoksi. :( No, maanantaina uusi viikko ja SD käyntiin! Itsellä ei ole kovin paljoa pudotettavaa, mutta nimenomaan siksi tuon hankinkin, että saisi ruokavalion ja liikkumisen kondikseen - eli elämänmuutoksen. :P Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paranemisia! :) Tolla kyllä saa ruokavalioon muutoksen, mutta siitä pysyvyydestä en uskalla sit sanoa. 6 viikkoa on kuitenki pitkä aika ja toivon et siitä jäis ainaki jotain omaan kaaliin :)

   Poista
 2. Tsemppiä! ♥

  Pitäs ihtekki lähtä taas salille reuhkaa ja kahtua vähä tarkemmin mitä tulee syötyä, en oo uskaltanut vähää aikaa käydä puntarilla ollenkaa ku peili ja vaatteet haukkuu mua läskiksi. :P :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^_^
   Eikun vaan hikoilee ja punttailee salille! :) Mullaki toi peili ja musta otetut kuvat huus 'läski!':ä niin oli aika hyvä motivaatio alkaa tekee tälle asialle jotain ! :D Itelle jäi ainaki eilisestä treenistä niin hyvä fiilis, et pakko päästä huomenna uusiks! -Tänään en tosiaan menny ku paikat ihan jumissa yht'äkkisestä punttailusta, mut kävin sit sen sijaan pitkän lenkin :)

   Poista

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.