keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Se peurankallo !
Niin tämä! Tämä minun piti esitellä jo juhannuksen jälkeisellä viikolla, mutta eiiihän se muisti pelaa.
Eli juhannusta oltiin viettämässä kaverin kotona Karkkilassa ja vaikka olikin kylmä ja inhottava sää, oli seura ja meininki mahti :) Lähtöpäivänä kysäisin kaverini isältä, josko siltä saisi yhden kalloista, joita oli läjä leikkimökin katolla (kerännyt kaikki kaatamansa). 

Siinäpä vasta urakka! Tuo haiskahtaa edelleen... noh kallolle, mutta ainakin luun sain valkaistua apteekista ostamallani vetyperoksidilla. Ennen valkaisua huljuttelin tuota mäntysuopavedessä, jolla sain kallon sisältä suurimman osan mönjästä pois, jonka jälkeen hammasharjalla hankasin vetyperoksidia luuhun (ei sarviin).

4 kommenttia:

 1. On muuten tosi päheen näköinen! Itekin tykkäisin kalloista sisustuselementtinä ihan hurjasti, mutta niitä on kyllä ihan pirun hankala löytää mistään. Tai sitten jos löytää niin ihmiset pyytää niistä ihan hirveitä hintoja. Meh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Itekki ettiny näitä niiiiin kauan, kun ei tuo opiskelijan kukkaro turhan iso ole. Siksi taistelinkin, että kehtasin kysyä kalloa! :D ^_^

   Poista
 2. On se hieno, mutta silti tuli sellanen 'kuinka sä ilkesit alakaa sitä ees pesemää?' järkytys. :D Nostan sulle hattua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. You got to do what you got to do ;) Hah! ^^,

   Poista

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.