perjantai 10. lokakuuta 2014

Varusteleka shopping

Mmmm yeah!
Varusteleka on kyl yks mahtavimmista kaupoista mitä täältä löytyy! Olen jo about puoltoista vuotta himoinnut tätä koppalakkia ja nyt päätin sen itselleni ostaa!
Nuo Varustelekan tuotekuvaukset on parhautta! Haha! (parempiakin toki tuolta löytyy.)

"Herkkua tarjolla kaikille DDR-fanaatikoille tai muille, joilla olisi käyttöä toimivalle ja tyylikkäälle koppalakille. Tämä on vähän hienompi upseerimalli.

Tämä on perinteinen upseerin koppalakki Itä-Saksasta. Harmaa yläosa ja musta alaosa tyylikkäällä muovisella lipalla. Hieman kuin natsi-Saksan malli, mutta ei ihan. Eihän Itä-Saksassa sentään pahojen puolella oltu. Tällä lakilla erotat itsesi miehistöstä.

Hatut ovat käyttämättömiä, mutta lojuneet varastoissa pitkään, odottaen lännen ja idän väistämätöntä yhteentörmäämistä."Ja tietenkin oma nasse löytyi! En vaan voinut jättää sitä lojumaan yksin sinne ja sainkin vielä alennusta kivasti, kun siihen ei löytynyt kantolaukkua :) Nice!
Tämä pääsee seinälle piakkoin!

"Lightweight Service Respirator oli kova juttu, naamaria jaettiin brittien etulinjan joukoille Euroopassa suojaamaan pahojen natsien kaasutuksilta."
Ja tietenkin Scho-ka-kolaa! Sitä täytyy ostaa aina kun käy lekailemassa ;)I love iiiit! ^_^

Ihanaa, että on perjantai! ..jälleen. Mihin tää viikko katosi? Noh, viikonloppu wowia ja lolia ja ehkä siivoilua. Kämppäilyä siis tiedossa ja huomenna salille!

2 kommenttia:

  1. Oijoij, mäkin oon pitkään haaveillut koppalakista, mutta toistaiseksi oon malttanut sen ostamisen kanssa. :D Ja nassetkin on niin kivoja! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkään minäkin "maltoin" :D tai sitten toi koppalakki oli vaan unhoksissa, kunnes muistu mieleen :>

      Poista

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.