tiistai 4. marraskuuta 2014

Mintun rokotusreissu


Käytiin tänään Mintun ensimmäinen rokotus ja samalla Minttu sai oman passin ! <3 
Vähänkö ihanaa; rokotukset kuntoon ja ikää vähän lisää niin päästää neitien kanssa ulkomaille näyttelyihin ^_^ Nuppu saa oman passin Mintun seuraavalla rokotuskerralla.

Vielä tuosta autoilu-kuvasta: Minttu matkustaa todella hienosti autossa. Ja odottaakin nätisti kun kävin nopsaan kaupassa. Välillä mietin, ostinko todella cardiganin, kun mitä nyt vertaa Nuppuun, on nämä kaksi kuin yö ja päivä käytökseltään.


Mukana rokotettavana oli myös Mintun veli Elmeri ja sisko Ronja (rokotukset hoidettiin siis kennelissä, jonne el tuli). Elmeri on ihana hökelö ja valloittava ison mahansa kanssa. Tästä kaverista tulee tosi ronski uros! Ronja taasen on luupää touhottaja; ilmeisesti ei kotona hirveästi kielletä tai pakoteta mihinkään mitä neiti ei vain tahdo tehdä. Elmerin ja Mintun rokotukset ja lääkärin tarkastus meni hyvin, mitä nyt kumpikaan ei tahtonut näyttää hampaita. Ronja alkoi riehua hampaita katsoessa ja loukkaantui syvästi kun hänet pakotettiin siihen(_se_ sen ilme!). Tottahan ne pitää katsoa, että kaikki on kunnossa. Höppänä neiti. Nopeasti Ronja hänen häpäisynsä unohti ja taas oltiin vimmaamassa sisarusten kanssa :)

Elmeri edellä, Minttu jolkottaa ja Ronja järsii herkkuluuta.


Kennelissä oli myös piskuinen vauvalauma. Sekavärinen ryhmä piippaajia, jossa siis oli neljä cardigania ja kolme pembrokea. En ihan tarkkaan nyt muista miksi nämä pembroket tarvitsi sijaisäidin, mutta Minni, joka on siis cardien äiti, ei pahastunut muutaman pennun lisäyksestä ja hoitaa kaikkia äidillisesti.


Mintun kasvattaja antoi mukaan uuden ruokakupin. Minttu on meinaan aivan älytön ahmatti ja vetää ruuan muutamassa sekunnissa, muttei enää. Tuosta kesti hetken mussutella ruoka loppuun, mikä on kyllä todella hyvä. Sottapytty toinen on kyllä, napelot lenteli minne sattuu, mutta eihän niitä passaa sinne jättää ;) kaikki kyllä hävisi neidin lopetettua mässäily.

Sellainen Mintun päivä. Nyt on hyvä neidin nukkua, masu täynnä ja leikkimisestä väsyneenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.