perjantai 5. joulukuuta 2014

Jännitys...! Muutto Helsinkiin?!

Helvatin kuustoista ja mustikkamysli!

Meille tarjottiin asunto Helsingistä ja mennään tänään katsomaan sitä! Vui jehnan perkeles. Oon odottanu tätä niiiiin kauan, et päästään muuttamaan pois täältä persesilmästä.

Mua nyt vähän kyl hirvittää, et hehkutan tätä jo nyt, koska viimeks se tyssäs sit soppariin, ettei saatu kämppää Hersikasta. Toivottavasti nyt saadaan myös se saakelin soppari allekirjoitetttuu :D Prkls!

Mulla on tällähetkellä ollu niin kiirettä wowin kanssa, etten ole oikein kerinnyt päivittämään tänne mitään mistään muusta kuin ko pelistä. Hirmuisesti ois aiheideoita, muttei saa vaan aloitettua niitä :c Helppohan tässä ois samalla kirjoitella kun fisustelee wowissa, muttah...

Puu sisällä? GG Blizzard.

Miun DK ja sen mörsseli :3

World bossit aukes keskiviikkona, niinkuin raiditkin.
Tämmöstä. Hehkuttelen varmaankin maanantaina lisää, jos sikäli mikäli päästään allekirjoittaa se soppari! <3 - Kyl me päästään, pakko päästä. Muuten hajoo lanttu.

3 kommenttia:

 1. Olen kyllä miettinyt pitäisikö itsekkin aloittaa Wow.. :D En ole aikaisemmin tykännyt yhtään semmoisista peleistä missä on kk maksu. Mutta olen kyllä nyt ihan hajottanut sen periaatteeni FF Realm Rebornin ja Elder scrolls onlinen myötä.. Joskus pelasin sen Wowin ilmaisjutun ja vaikutti kyllä tosi kivalta peliltä.. humm...
  Mut hei toivottavasti asunto on mieleinen! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itsekään tykkää tuosta kuukausimaksusta, mutta oon sivuttanut sen "13euroa voi käyttää yhtenä iltana baariinkin, joten sen sijaan minä käytän sen peliin"-lauseella :D "On huonompiakin sijoituskohteita" -riittää myös perusteluksi ;)

   Niin noista ilmaispeleistä en tiedä hirmuisesti, mutta periaatteessa osa niistä toimii epäreilusti siten, että ne jotka ei halua maksaa pelistä eivät välttämättä saa esimerkiksi niin hyvää gearia/aseita tai muita etuuksia, kuin ne jotka laittaa rahaa saadakseen gearin. Wowissakin voi tietysti ostaa muutaman mutkan kautta parempia aseita yms. mutta ihan hyvät mahdollisuudet on saada pelaamallakin :)

   En tiedä onko enää tarjous voimassa, mutta blackfriday:na wowin kaikki lisärit oli 5€ ! :O Kannattaa käydä kattoo onko vielä. Taitaa niillä olla jotain buffia uusille pelaajille esim. saa suoraan 90levelisen hahmon(max100lvl).

   Poista
  2. Ainiin! Ja kyllä, asunto oli mieleinen! ^_^ Laitoin äkkiä välittäjälle viestin, että otetaan se ! :) Nyt odotellaan jännityksessä siihen asti, että nimet on paperissa. Mikään ei ole varmaa ennen sitä! :D

   Poista

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.