perjantai 6. helmikuuta 2015

Kämpän laittoa, maalaamista ja tapetointia

Meneepäs aika yllättävän nopeasti. En ole tännekään kirjoittanut pitkään aikaan mitään. Toisaalta, ei ole ollut oikein aikaakaan. Kämppää koittanut laittaa parhaani mukaan, maalannut, tapetoinut ja järjestellyt, sekä käynyt koulussa. Ainiin, ja olenhan pelannut ja streamannut..

Nyt vaan tuntuu, ettei jaksa. Ei jaksa yhtään mitään. 
En jaksa edes mennä kouluun ja lupauduin menemään töihin talvilomaviikolla. Mitähän siitäkin tulee... Joskus ajattelin, etten tule koskaan masentumaan, luonne kun on perus-karjalaisen periksiantamaton. Enkä varmaan nytkään ole masentunut...(?) vai olenko? Vai olenko vain palanut loppuun? Tuntuu, että stressaan ihan kaikesta kokoajan; -kerkeänkö kouluun tänään, -saanko mitään aikaiseksi siellä, -kerkeänkö suorittamaan koulun kahdessa vuodessa, -voisinko suorittaa sen nopeammin, niin ei tulisi niin paljoa opintolainaa, -töissä pitäisi käydä, -olen pläski, pitäis laihduttaa ja lähtee kuntosalille, -asunto on edelleen levällään, -pitäisi nähdä ystäviä....ja löytyyhän noita. Tuntuu vaan, etten jaksa muuta kuin nukkua. Nytkin tekisi mieli mennä vaan nukkumaan näiden taistelu-makkaroiden kanssa(Nuppu&Minttu<3). Mutta jos sen virheen teen, ei tänä päivänä tule mitään tehtyä. 
Hmph. THIS IS MADNESS! THIS IS PASKOO!

Erhhhh. Jos vaikka muutama kuvanen:

Olohuoneen taika-seinä

Makuuhuoneen tapettiseinä (sängyn yläpuolelle ajattelin maalata taulun)

Tapetti lähempää

Makuuhuone taitaa olla ensimmäinen "valmis" huone, lukuunottamatta tuota kasaa tavaraa

Kattokynttelikkö pääsi keittiönpöydän yläpuolelle ^^

Löytöjä! ^_^

Tattadaa! Loput asunnosta onkin kaaosta! >_<

Nuppu <3 :3

Minttu <3 :3


Paljon on vielä laitettavaa ja maalattavaa... Pitäisi käydä hakemassa lisää maalia, jotta saisin eteisen seinät maalattua. Ihana kun valitsin maalin sävyksi valkoisimman valkoisen mitä on olemassa(sävy:paperi), niin nyt näyttää kaikki ikkunanpielet, ovet ja ovenkarmit likaisen kusen-kermaisen-keltaisilta :X iyy! Ehkä tämä tästä. Vielä minä tämän valmiiksi saan! Suakura >:(


2 kommenttia:

  1. Wauwauwau tuo olohuoneen seinä! Ja tuo kallotin! ♥♥♥

    VastaaPoista

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.