maanantai 23. helmikuuta 2015

Winter Wonderland...
Oltiin kaverin kanssa ihan intopinkeenä Winter Wonderland-tapahtumasta, joka oli nyt viime viikonloppuna (20-21.2). Varmaan arvata jo saattaa, ettei tapahtuma vastannut odotuksia laisinkaan.

Perjantaina meno oli vielä kova, jammattii, tanssittii ja fiilis oli hyvä. Lautantaina tajuttiin kuin paskasti koko tapahtuma oli järjestetty. Me oltiin ostettu VIP-liput kerrankin ja ei ko lipuilla ollut mitään erikoista muuta kuin korkeampi hinta. Tai ainakin tältä tuntui. Olihan meillä oma VIP-alue, jossa ei ollut edes penkkejä ja myytiin ylihintaista kaljaa ja vesi oli vaivaiset 4 €. Niin ja tuolle VIP alueelle pääsi kuitenkin muutkin normilippulaiset, kunhan vaan näytti henkkarit, että ovat täysi-ikäisiä.Artistit veti kuitenkin hyvät setit! Niille iso plussa! Ja äänentoisto oli loistava! Miinusta järjestäjille, VIP-alueelle ja "visuaaliselle ilmeelle". En mene enää ikinä ko. tapahtumaan, enkä suosittele kyllä muillekaan.

Kaikenlisäksi lauantaina järjestäjä kielsi rakennuksessa olevaa pienempää baaria(eri yritys) myymästä alkoholia ja vesi ei saanut olla heillä ilmaista! Kuvitelkaa! Mun mielestä moinen on laissa kiellettyä! Huomasivat vissiin, että perjantaina tuo pieni baari veti kaikki asiakkaat pois heidän ylihinnoiteltujen hapottomien juomion luota....

Vittu mitä paskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.