maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kiltamiitti & lanit

Day 1: Perjantain kiltamiittiPerjantaina pidettiin kiltalaisten kanssa pienimuotoinen miitti. Muutamat eivät päässeet, mutta hauskaa oli silti! Miitti oli muutenkin hyvä pitää kun kerrankin Umu oli tullut Helsinkiin asti viettämään lomaansa, niin nähtiin hänetkin samalla :) (Tai no muut näkivät, me oltiin jo nähty ensmäisen kerran sunnuntaina!:D) Mukana siis oli meidän rakas kiltaliideri, jonka vika on yleensä kaikki(Hihihihi!): Mortalheart, officer Lessi aka Halinalle ja loput möllit: Mapex, Ruonis, Umu, Daylightdies, Unski aka Xtk ja tietysti minä; Raveni. Unskin läsnäollessa en tajunnut kaivaa kameraa esille, joten hän kuvista uupuu pöh :(


Ilta aloiteltiin Kampin Teerenpelissä, joka oli kuitenkin niin täynnä, ettei siellä ollut oikein tilaa meidän kokoiselle seurueelle. Vaihdettiin toiseen Teerenpeliin, joka on lähempänä Kaisaniemeä. Sen jälkeen lähdettiin Iguanaan, koska tahdoin ostaa ämpärin meille! :D Parasta oli, että Iguana oli melkeinpä tyhjillään, joten saatiin vapaasti valita pöytä ja alkaa viettämään loppuiltaa.
Läpändeerihän oli todella ala-arvoista alapäähuumoria, niinkuin meillä aina ja pojat tahtoivatkin näyttää miten imetään kunnolla! :D Hahhaha! Todettiin loppuun, että kaikki ollaan hyvin imukykyisiä! Hahaha!Ennen kotiin lähtöä piti tietysti käydä Burger Kingissä. Ofc. Thä Bäst. Kruunattiin myös meidän kuningas ja kuningatar, vai miten päin se menikään?


***

Day 2: LanitKaameessa krapulassa lauantaina ryömittiin Daylightdies:n luo lanittamaan. Tarkoitus oli mennä jo perjantaina, muttei oltaisi mitenkään keritty ja oltiin jo feidaamassa kokonaan. Päätin kuitenkin, ettei nyt jänistetä, vaikka krapula vaivaakin ja että Umu oli vain enää pari päivää täällä.

Wowia ja Lolia pelailtiin, ragettiin ja naurettiin. Mun läppä oli taas niin järkyttävää paskaa, mut onneksi jätkät jaksoi sen hyvin :D ...krapulassa mun aivot ei toimi ja päässä ei pyöri muu kuin helikopteri (if you know what I mean ;) )....But first let me take a selfie !


Kuka ei voisi lovettaa Sodapoppinia? :3 Burrrr!

Oli huippuhauska viikonloppu! Kiitos näistä :3 !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.