lauantai 14. maaliskuuta 2015

Steam Hellsinki!

Voinko tarpeeksi edes hehkuttaa tätä baaria?!

Jotain aivan mahtavuutta! Kaunista! Yksityiskohtaista! Tämä on selvästi nyt mun kanttis, jos johonki baariin haluan, niin se on tämä. Nyt ja aina! Tää on se mun juttu. 

Siis ihan kaikki oli tuolla mietitty. Taisi ainoat "normaalit" asiat olla wc-pönttö ja lavuaarit :D Wc:n lattiallakin oli siellä-täällä kiillehilettä, glitteriksikin jotkut sitä kutsuvat. Palvelu on parasta ja kannattaa antaa vapat kädet drinkkien suhteen, sain raikkaan minttu-lime-gini-drinkin jossa oli koristeena punaviinimarjoja! Naisten wc:stä löytyi pari kaveria

Tahon niin tuollaisen omaan kotiin!


Pyllylaite!

Liskoja ja singer


Loppuun vähän meidän pöljäilyjä ! :'D

<3

4 kommenttia:

 1. Hei 'Raveni' Kiva että viihdyit meillä! Kuvasi ovat loistavia, sopiiko että käytämme jotain niistä FB-sivuillamme, toki sinun signeerauksesi näkyen? T.Steamin väki (steamhellsinki@gmail.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Toki voitte käyttää niitä! :) Kuvaa klikkaamalla saa kuvan ja kuvat "esikatselutilaan", josta voitte sitten valkata mieluisimmat :)

   Poista
 2. Siiiiiiiis waude! ♥_______♥ Pitääki asua täällä hitsinpimpulan kaukana ettei varmastikkaan ikinä pääse käymään missään siisteissä paikoissa.............................

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooooh, kesälomareissulla tai jollain muulla Helsingin matkalla sitten käväsette tuolla ;) Suosittelen; tää on yks sellasista paikoista mikä pitää vaan kokea! :)

   Poista

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.