keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

WuutVoisihan tuo elämä hymyillä enemmänkin. Just kun pääsin hehkuttamasta, kuinka on heleppo elämä ja oon niin happy tsiki tsiki.... -.- Noup, ei menny kauaa. En tässä nyt tarkemmin ala selvittää tilannetta, muuten kuin, että parisuhde on pienessä kriisissä... Mutta päätetty on, että tästä selvitään yhdessä, meni sitten siihen aikaa vaikka kymmenen vuotta.
Ajateltiin, että hommataan molemmille kunnon fillarit, että kun on yhteistä vapaa-aikaa lähdettäis polkemaan, muttei olla löydetty vielä T:lle pyörää. Itsehän löysin saman pyörän millä ajelin teininä! Aivan mahtavaa!

Koululla hommat etenee aika hyvin. Hain sisustajaksi opiskelemaan HMAK:iin, niin alkaa olemaan hieman kiirus valmistua tuolta, että pääse jatkamaan uudessa. Niin siis sain paikan sieltä! :D Elokuussa alkaisi koulu... o_o

Tuntuu vaan, ettei voimat taas riitä. Kaikkea sekavaa meneillään; pitäis jaksaa keskittyä, pitäis jaksaa tehä, pitäis jaksaa...pitäis, pitäis, pitäis...vit.

Noh jotain positiivista; kävin tänään lenkkeilemässä kaverin kotikulmilla ja vauhtimakkarat saivat riehuu vapaana metässä :) Viimeaikoina tullut muutenkin vietettyä aikaa ulkona...saa vähän muuta ajateltavaa. Tässä muutamia kuvia; 


Mussut ensikertaa metrossa :3Huomenna jälleen kouluun :) Ajattelin olla todella lyhkäisen päivän ja tulla aikaisiin kotio. Ottaa vappu sitten ihan iisisti. Jankkaan; mutta en vaan _jaksa_ nyt mitään ylimäärästä hihhulointia. Kotona vois vetää kännit, se ois nice.

Mutta hyvää vappua kaikille muille kuitenkin! Elkää tukehtuko munkkeihin ja juokaa simaa kohtuudella! :)

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, söpöjä koiria ja nätti sinä!! ^_^

    http://ganbattedesuka.blogspot.fi

    VastaaPoista

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.