perjantai 12. kesäkuuta 2015

Uiii! ~ B-) + Ruotsin matka

Pakko vähän hehkuttaa

Miks mä pidin näin pitkän tauon salilla käymisestä? :O Ostin siis keskiviikkona salikortin tuohon meidän lähisalille ja nyt on ihan jäätävä boosti päällä. Kävin keskiviikkona sekä torstaina salilla ja nyt ajattelin pitää välipäivän, mutta ei tästä oikein tule mitään. Kauhea himo päästä takaisin salille ja varsinki kun se on tuossa ihan vieressä...sen verran kaukana kuitenkin, että polkasen aina pyörällä sinne :D Lenkkeilen ihan tarpeeksi koirien kanssa, niin mukava pyöräillä aina kun vain mahdollista.

Haaveilen tässä, että jos kävisin perjantai iltatreenin vetäsemässä :3 Niin, perjantai-iltaisin salilla on todella vähän porukkaa, niin sen takia oisi kiva ^_^ Huomennakin onnistuisi, mutta taidan pitää huomenna mieluummin vapaa päivän, kun on sitten illalla menoa; grillipartyjä ja kaverin synttäreitä.

Pitää nyt pitää vaan pää kasassa, etten ala taas hirmutahdilla vetämään tätä salikuntointojebajeejee:tä, ettei vaan sitten tule yhtäkkiä lopahdusta. Se oisi persiistä. 

Ainiin! En ole tehnyt Ruotsin matkan postausta vielä! ;O Voisin survasta sen tähän perään;

**

Ruotsin risteily :3


T halusi lähteä käymään matkalla pitkän työrupeaman päätteeksi. Ruotsin risteily oli juuri sopiva, lyhkänen ulkomaan matka :D

Ja kun kerran lomalla ollaan, niin T halusi tarjota vain parasta :3

Kun saavuttiin hyttiin, olin ihan äimänä! "Mikä hitto tää on?!". Mikäs siinä, tämä oli varannu meille sviitin, jossa sampanja odotti meitä :3
Mielettömän kokoisia mansikoita ! :O Huhhu!


<3

<3


Laivalla oli illalla trubaduuri,. Aamulla päästiin aamupalalle ja saatiin jälleen kuohuvaa juotavaksi :3 Aamupalan jälkeen lähdettiin kiertelemään Tukholmaa.

Ensiksi käveltiin pitkin rantaa ja mietittiin minne mennään. Sitten päätettiin ottaa lauttamatka toiselle puolelle vettä, jossa oli Vesimaailma (Aquaria Vattenmuseum).
Vesimaailman jälkeen mentiin viereiseen Vasa museoon. Eli siellä oli 400-vuotta vanha laiva, joka upposi neitsytmatkallaan, 15 minuutin ja 1,5 km matkan jälkeen. Ei mennyt iha ruottalaisten matka putkeen :D

Sääli, että noin yksityiskohtainen, mahtava ja kookas laiva uppoaa noinkin nolosti, mutta hyvä, että se saatiin nostettua esille.


Loppumatkasta käveltiin pitkin sokkeloisia pikku katuja. Ihania.Aamuksi tilattiin aamupala hyttiin, niin saatiin rauhassa heräillä ja mussutella. Ja taas kuohuvaa :D

Sellainen Ruotsin matka ^_^ Oli kyllä mukavaa ja ihanaa :3 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.