sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Colors of autumn


 Kukkuuu!

Täällä taas! -Nopea katsaus viimosimmista tapahtumista.


Eilinen vaatetus - lähdössä On the Rocksiin.

Pitäisi keksiä jotain kivaa uutta hiuksille, mutta mitä?
Hmmm...ainakin latvat pitäisi leikata, pthah!***


Meillä oli lanit viime viikonloppuna :) Pelattiin, juotiin ja syötiin hyvin.
Wowista saa hienojjj taustakuvejjjj!
?

***Syksy 

Siitä en tosin tykkää, että syksy tuo tullessaan vesisateen ja märät lenkkipolut :( Toisaalta, kun on oikea lenkkeilyvarustus, niin ei se niin paljoa häiritse, mutta koirat on aina aivan rapapaskassa, hah!
***
Olenko vielä kertaakaan esitellyt Kalevia?Miten olen voinut unohtaa Kalevin? Hienon kipsituotokseni, joka vielä kaiken lisäksi loistaa pimeässä? Tässä hän nyt on; komeilee meidän vitriinin ylähyllyllä.

Kalevin väkersin jo edellisessä koulussa kipsistä, maalasin valkoisella ja hopealla. Päällimmäiseksi heitin Glow-"lakkamaalilla" pari kerrosta, joten Kalevin voi nähdä pimeässäkin :)


***

Tälle blogille voisi kyllä keksiä paremman nimen. Silloin kun aloitin tämän, en paljon miettinyt nimeä ja nyt jostain luin, että tämä nimi on kunnon klisee,hah! "Kati's life", "Katin elämää" jne. Ehhhh... Ehkä tuo no-life kuitenkin pelastaa tilanteen, jolloin se myös kertoo blogistakin enemmän (=nörtin elämää), vai pelastaako? >_< Kauhee kriiisi! Iiii!

Koitan tässä samalla myös keksiä uutta toiminimeä, kun pelkästään "Katin Monicolor" ei kerro tarpeeksi siitä mitä teen. Asunnon sisustus, suunnittelu ja toteutus pitäisi saada kivasti yhteen nimeen sisällytettyä. Ehkä siinä samalla voin miettiä tälle blogille nimeä.

***

Arvatkees ketkä menee kattomaan uutenavuotena HIMIIIÄÄÄÄ?! En malta odottaa! ...tosin se uudenvuoden konserttihan loppuunmyytiin jo aikoja sitten ja tässä vähä aika sitten päättivät tehdä pari ylimääräistä konserttia samalla viikolla. Jotenka, meillä on liput tiistain tapahtumaan! Uh jeah  Viimeksi nähnyt Himin kymmenen vuotta sitten, joten alkaa olla aika tsekata Villen muuvit uudestaan ;) 

#fangirling


***


Mmmmm... kynttilät 

Hmmm...paljon sydämmiä....why not? ...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.