maanantai 2. marraskuuta 2015

Messuinen viikonloppu

Kun ei lähdetty juhlistamaan halloweenia, niin tuli pidettyä itsensä kiireisenä messujen ja lätkämatsin merkeissä. 

Perjantaina suunnattiin Sexhibition messuille Kaapelitehtaalle, joka oli siis ensimmäinen kertani ko. tapahtumassa. Mielenkiintoisia esityksiä todellakin. Puuhalavalla tapahtui ja näki vaikka mitä ;) Kukin voi mennä itse ensivuonna katsomaan :)

Lauantaina lähdettiin Digiexpoon. Nopea pyörähdys ympäri messualueen ja seuraavaksi suunnattiin Jokerit vs. Dinamo Riika -peliin.

Tässä muutama kuva Digiexpoilta:Jotenkin pienesti järkytyin näistä kahdesta "pelistä/laitteesta". Kyseessä oli siis juoksumatto ja kuntopyörä ja näytöltä näki kun juokset metsässä tms. Hieno idea, mutta eikö olisi kuitenkin mukavampi lähteä oikeasti sinne luontoon? Raitista ilmaakin saattasi jopa samalla saada.

Pelinähän tuo olisi aivan mahtava! Mutta en näe kuntoilumielessä tuota niin mielenkiintoisena.
Ja sitten sinne lätkämatsiin!


Ensimmäinen kerta tämäkin! Ja olin aivan fiiliksissä! Tuntui, että ollaan älyttömän korkealla ja pienesti tuli sellainen olo, että "tästä kun horjahtaa niin se on menoa!". Yläkatsomossa ei nimittäin ollut kaiteita riveissä ja rivit meni todella jyrkästi... Peliä edetessä ei tuohon enää edes kiinnittänyt huomiota ja toisaalta oli hyvä vain, ettei kenenkään pää ollut edessä. Mahtava näköala siis.

Jokerien piti saada varma voitto ja toisessa erässä oltiin jo 5-0. Kolmannessa erässä Dinamo Riika tuli tasoihin ja rankkareissa vei pelin. 
Paskaaa!

Tästä pelistä innostuneena, lupauduin lähtemään seuraavaankin viikonloppupeliin; oli aika nice!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.