sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Huh, mikä viikonloppu!

Torstaina käytiin CoB:n ja Insomniumin keikalla ja oli kyllä mahtavat showt! Nostalginen fiilis tuli CoB:n vanhoista kappaleista ja muistui mieleen, kun en voinut sietää ala-asteella ko. bändiä, hah! Se oli silloin ns. wannabe-hevareiden bändi, tai ainakin omasta mielestä oli ja en siksi lämmennyt tälle vasta kuin joskus about aikuisiällä(?).


Perjantaina oli kaverin synttäribileet Prkl-clubilla ja vielä näin sunnuntainakin puhalluttaa. Mukavaa oli! Juopottelua ja turinointia. Näki pitkästä aikaa vanhoja naamoja :) Yksityistilaisuus loppui kymmeneltä ja heti perään alkoi "Piparinpolttajaiset", jossa esiintyi; Reflection Dies Official, Halo Of Dreams sekä Steamgoblin.


Kotiin päästiin n. klo kolme ja mitäs muutakaan siinä kännissä saan mieleen kuin alkaa striimaamaan! Haha! Kaverin kanssa pelattiin, pelleiltiin ja vedettiin kaljaa aamu seittämään asti! ...ei mikään ihmekään, että vieläkin on veto pois. Linkkailen tuonne fb-sivulle aina, kun heitän striimin päälle, jos siis kiinnostaa tulla mukaan pelailemaan heittämään läpändeerusta :)Loppuun vielä pohdintaa, josko luopuisin 'snake bites'-läväreistä ja ottaisin vain keskelle renkulan.... Hmph, tätä täytyy vielä sulatella.

Niin ja...


Hyvää itsenäisyyspäivää jokaiselle ! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.