maanantai 25. huhtikuuta 2016

Uus asunto, uus mehtä !

Parasta! Mehtä on parasta!Mussut tykkää ja mie tykkään ^^, Meinasin alkaa itkee ekan kerran kun mentiin tuohon lähimetsään ! Niin rauhallista, metäntuoksu ja linnunlaulu <3 Awhh :3 (oon höpelö)

Asunnosta en vielä hirmusesti ole kuvia ottanut ja tällä hetkellä ainakin olohuone näyttää ihan kaaokselta. Nimittäin eräänä aamuna käppäilin keittiöön ja mietin, et oonko mä näin unessa, kun kuvittelen et jalat kastuu. No eheiii, sieltä laminaatin alta puski vettä! Kaiken härdäämisen ja urakoitsijan lattian purun jälkeen, lopputulema oli se, että lattialle on kaatunut jossain vaiheessa paljon vettä ja se vesi on valunut reunoilta laminaatin alle! Tässä nyt sit jännäkakat housussa odotellaan vuokranantajan viestiä, et alkaavatko syyttämään meitä tuosta... En nimittäin ole kerinnyt täällä siivoamaan, muuten kuin imuroimaan, niin en ite ainakaan täällä ole vedellä lotrannut... -.-

Keittiö vielä laminaatilla
**

Tää kameran 'kauhistus'-toiminto .... :DD

Viikonloppu meni taas vauhdilla! Perjantaina istuttiin vaan mussun kanssa iltaa kotona ja lauantaina lähettiin istuu Kampin Teerenpeliin. Välillä sitä miettii, et miks hitossa on pakko mennä aina niin täyteen ravintolaan ja tuskailla siellä kun ei ole istumapaikkoja, on ahdasta jne.... Pönthöä.
Sunnuntaina käytiin Flamingon Amarillossa vähän herkuttelee :3 omnomnooom!

Tää aamupäivä meneekin olohuonetta raivatessa, et päästään illalla kattoo Star Wars-leffaa! T:n mielestä mut on aika sivistää ja katotaan joka ilta yks leffa. Oon mä ainaki yhen niistä nähny, mut nyt kun on mahis nii pitää kattoo ne järjestyksessä ! :)

Muksaa alkavaa viikkoa !

ps. Eilen testailin pystyykö tällä uudella netillä striimaamaan ja hyvin onnistui! Speedtestillä antoi 49/4,7M ! ^^ woohoo! Striimailut jatkukoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.