torstai 26. tammikuuta 2017

Acazia-sarjan jatkoa sekä peliniksoja

Päätin vihdoin saattaa (melkein) loppuun tämän sarjan haaveilun.
Ensimmäinen acazia-sarja ostos löytyy täältä.
Ahkeraa tori.fin kyttäystä ja arkku sekä tv-taso löysi tiensä meille :) 
Oujeba!Eilen vetäsin maalaten tuon seinän harmaaksi ja väripesin sitä vaaleammalla harmaalla. Seinä oli aiemmin valkoinen ja mietin kauan jätänkö sen semmoiseksi -vaiko maalailenko samantapaiseks kuin vastakkainen seinä.
Onneksi päädyin tähän. Kyl valkonen on vaan niiiiin .... 'hyi'.

Ainut mitä vailla olohuone on vielä, on senkki. Saisi sinne kaikki paperit yms. tarpeelliset piiloon. Lisäksi saisi pöytätilaa, mihin tehdä asetelmia, laittaa kynttilöitä yms.
Odotellaan, odotellaan... kyllä se joku kaunis päivä vielä ilmestyy toriin.

 Mainittakoon vielä, että mulla on aivan järkyttävät wowi-niksat!
Täää on niiiin tätä. En missään vaiheessa ajatellutkaan lopettaa pelaamista, mutta tarvihdin tytön maailmaan tulon jälkeen yksinkertaisesti aikaa ja pelitöntä elämää. Tässä nyt n. pari kuukautta ollut pelaamatta ja voehan hiivatti... Toinen peli mitä odotan on Remastered Crash Bandicoot! Voi helekutti! Nää pelit oli aivan parasta silloin kun oltiin penskoja. Tässä tulee siis kolme remasteroitua peliä: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2 ja Crash Bandicoot Warped. 
Peli on jo ennakkotilauksessa ja mietinnässä on josko pystyisin striimaamaan tätä. Pitää ottaa vain selvää, miten tuo onnistuu; saako tv:n näytön kopioitua jotenkin OBS:ään vai miten porukka oikeen striimaa konsolipelejä!? Hah! :D 
PS4:ssa on kyllä omakin striimaus ohjelmansa, mutten ole sitä sen tarkemmin tutkiskellut...
2 kommenttia:

 1. konsoli striimaamiseen tarttee capture cardin, avermedia ja elgatolta löytyy erilaidia ja nyt razer on tuonut on omansa myös markkinoille. :D
  toki voi aina käyttää myös ps4/xboxin omaa striimi mahdollisuutta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Eilen just kattelinki jotain "How to -"-videoita ja ps4:lla striimaaminen on aika helppoa ps4-ohjelman kautta, mikä siis ladataan koneelle ja se näyttää mitä pleikalla tapahtuu :)

   Poista

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.