maanantai 9. tammikuuta 2017

ReStyle ostoksiaaa! ♥

Niinkuin otsikkokin sen kertoo, päätin vihdoin ja viimein tilata pitkään kuolaamani laukun!  
Oi kiitos veronpalautukset! ^^ (tein tämän postauksen jo joulukuussa, mutten saanut sitä silloin valmiiksi :( byäääh!)

Tilasin laukun lisäksi hupparin, korvikset sekä kaulakorun. Restyle myy mielestäni aivan _järkyttävän_ ihania vaatteita ja asusteita ooiiijjj *kuolausta* !
Ainut miinus on postimaksut, eli hetken mielijohteesta ei helposti lähde tilaamaan. Toisaalta hyvä, toisaalta huono... ;)

Ihanan iso laukku  Niiiiiin paljon tilaa ! 
Mahtuu mukaan niin paljon sitä ns. "tarpeellista" tavaraa...Laukku ja kaulakoru ovat olleet miltein jokapäiväisessä käytössä ja laukusta muutaman negatiivisen asian tässä huomannut; Hihnat, jotka menee laukun ympäri. Ne perkele ei ole mitenkään kiinni, vaan jos ne luiskahtaa tuosta lenksusta, niin alkaa "lätkimään" jalkoja. Tähän en muuta systeemiä keksinyt, kuin laittaa hakaneulat remmien läpi, jotka estää luiskahtamisen (vikassa kuvassa näkyy).

Lisäksi laukku ilmeisesti on joku maanantai-kappale; sieltä täältä hapsottaa ommel-lankoja... Noista langoista oisi tietysti voinu laittaa aspaan palautetta, mutta näh.
I still love it ! 
Mahti tilaus silti :3 

Materialismionnellisuus 

2 kommenttia:

  1. Ihana laukku! Mulla on sekä huonoja että hyviä kokemuksia Restylesta ja postimaksujen noustua en oo enää kehdannu tilata sieltä mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voe ... :/ Noi postit on kyl kuraa. Voi olla ettei tuu lähitulevaisuudessa iha heti tilattua uusiks just niide takia :C

      Poista

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.