lauantai 4. helmikuuta 2017

Hiusongelma & Sen ratkaisu


NONIIIN! Nyt olen keksinyt mitä teen hiuksille. 
Pitkään kärsin siitä, etten osannut päättää mitä "uutta" tekisin näille...

Eli ensiksi mennään takaisin tuttuun siniseen, jonka jälkeen violettiin !
WoopWoop!
Väreinä ajattelin käyttää Special Effects:n Blue Mayhem - tai Blue Velvet -sävyä ja violetiksi ajattelin Deep Purplea.

Nyt hiukset on värjätty Directions:n Red Rose -värillä, muttei ne kauaa punertavina pysy. Suurimmaksi osaksi aikaa hiukset ovat siis pinkit, johon olen jotenkin ihan lopen uupunut... :E Tartteen vaihtelua.


Värit tilaan haircrazy:stä, niinkuin viimekin kerralla, kun halusin värjätä Special Effects -väreillä. Ainakin viimeksi tilaamani pinkki (Atomic Pink) pysyi todella hyvin, eikä haalistunut heti vaahtokarkki pinkiksi pesujen jälkeen. Nyt en tarkkaan muista, kuinka monta pesua meni, ennen kuin väri alkoi haalistua...onhan tuosta jo ~parisen vuotta...-mutta sen muistan, että olin ihan älytsin tyytyväinen ! Plussana vielä mainittakoon, että tuo pinkki loisti uv-valossa ! :D Hah!

Sitten kun päästään värjäilemään violetilla, ajattelin tyvikasvua tummentaa vain mustalla hiusnaamiolla (jos tuo etes onnistuu...). Oma hiusväri tätänykyä on jotakuinkin maantienharmaan ja vaaleanruskean sekoitus, eikä se ehkä ole se ihanteellisin väri violetin kanssa. Koitan siis vähentää tuolla vaalennusaineella läträystä; shokkivärit kun sen vaalennuksen vaatii tarttuakseen/näkyäkseen.

Tämmöstä tällä kertaa !
ps. kauheet pelihimot senkun kasvaa + tylsä lauantai = joko ostais peliaikaa? Hah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.