tiistai 21. maaliskuuta 2017

Las Palmas Part 1

Valokuvapläjäys!


Kanariansaaret ei oikeastaan ole se mun ykkös-lomakohde ja jos olisin oikeasti halunnut päättää, oltaisiin menty ihan jonnekin muualle. Annoin siis mieheni päättää minne mennään ja hän halusi aurinkoooon. Toisin tosin kävi; sää ei ollut niin suotuisa ja rannallammekin oli medusa-varoitukset melkein koko viikon. Onneksi niemekkeen toisella puolella, pienen kävelymatkan päässä oli toinen ranta.
Aurinkoa ja lämpöä oli siis vaihtelevasti koko viikon.

Kohde: Gran Canaria - Las Palmas
Hotelli: NH Imperial PlayaMatka meni suht sulavasti ja mukavasti. Pikkuneitikin oli aivan mahtava koko matkan. Ei kiukutellut lentokoneessa, muuten kuin nukahtaessa, kun oli erilainen paikka nukkua. Uskaltaa lähteä siis toistekin lapsen kanssa ulkomaille. Niin ja paikalliset on hirmu lapsirakkaita, joka oli kans aika iso plussa.

Hotellin aamupalat...OMNOM! Moikka pudotetut kilot!Sangria tuli tutuksi. Sitä meni melkein joka päivä... Kännejä ei kyllä vedetty yhtenäkään päivänä. On sitä niin vanhaksi jo tullut, vaikka tytönkin olisi saanut hoitoon famulle (mummille), niin ei tullut vain lähdettyä. Illalla enemmän houkutti painaa pää tyynyyn, kuin lähteä vetämään pää täyteen.
Epäonnea- vaiko pitäskö sanoa huolimattomuutta oli myös matkassa. Kun oltiin perus turistikierroksella menossa Bodega Los Berrazales -viinitilalle Agaeteen, järkkärini akku päätti loppua ensmäisellä pysähdyspaikalla. Dandandaa! Sain kuitenkin muutaman kuvan nappastua saaren korkeimmalta kohdalta. 

Kyllä hiukan vitutti, koska se laakso, jossa viinitila oli - oli niiiiiin mahtava ja ei kännykän kameralla saa paikasta edukseen olevia kuvia. Noh, seuraavat muutamat kuvat siis kännykällä napsittuja...

Ennen viinitilaa käytiin vielä kasvipuistossa tms. (en muista mikä oli nimeltään:D) ja sen jälkeen käytiin syömässä El Dedo de Dios -nimisessä ravintolassa. Koska ruuat oli järjestetty suurelle porukalle, ei ne jotenkin olleet "maukkaita"... Tai samalla tavalla maistuvia ja esillepanoon panostettuja, kuin esim. paikallisten viereisessä pöydässä istuvien. Toki tuon ymmärtää, että vauhdilla pitää keittiöstä saada ulos ~18 eri annosta alkupaloineen ja jälkiruokineen. Tosin se jälkkäri oli perus annospurkkijäätelö :D
Noh, söihän tuota.

Maisemat, viinit, juustot ja mandariinit oli mmm bueno ! Ja se kahvi...Älyttömän hyvää. Sitä olisi voinut ostaakin, muttei ihan raaskittu ostaa 200 g 15 €-hintaan. Pari viinipulloa kyllä lähti mukaan.

Tuo viinitila ja maisemat oli syyt miksi halusin mukaan tuolle kierrokselle. Muutenhan nuo yleensä on järkyttävää kuraa, niin kuin tälläkin kertaa matkaopas oli viedä järjen. Loppumatkasta kuulosti siltä, että hän koitti keksimällä keksiä mistä pälättää bussin mikkiin, aiheena oli mm. torakoiden selviytyminen päättömänä ja hänen omat mieltymykset jostain patsaasta. Hohhoijaa...


Awwhs söps söps ♥Tästä se naaman uudelleen lävistäminen alkakoot ! Kävin ottamassa Tattoo Santa Catalinassa labretin! Olisin ottanut mieluummin nenukorun, mutta järkyttävän flunssan takia lävistäjä suositteli, etten sitä ottaisi (tulehdusriski).
Jännä miten ne tekee tuolla lävistyksen; käyttävät puudutusainetta pihtien sijaan! Ei huono ollenkaan.

Lopputulema matkasta:
Miinukset: Flunssa - Vaihteleva sää - Meduusat
Plussat: Lämpö - Edullisuus - Ystävälliset immeiset - Ruoka/Viini - Hotelli ♥

Päätettiin myös ukkelin kanssa muuttaa Espanjaan viettämään eläkepäiviä; Eipähä perkule kylmä kolota vanhojen kinttuja ! Haha!

Siinä mielessä onnistunut reissu, että takas haluan uudestaan - ennen niitä eläkepäiviä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.