keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Las Palmas Part 2 - Ostokset matkalta

Olisin jo menomatkasta halunnut piipahtaa katselemassa Victoria's Secret -liikkeessä mitä sieltä löytyy - muttei se tullut mieleeni tarpeeksi ajoissa. Onnekseni tuo liike löytyi myös Gran Canarian lentokentältä.

Alunperin halusin käydä vain kattelemassa alusvaatteita, mutta tuo Noir Tease -hajuvesi oli vaan niin yliveto - musthave! Sopivasti  Katy Perryn Killer Queen -hajuvesi loppuikin matkalla... 
Tuo hajuvesi on vaan niin ihana ! ~Oiii! Sanoisinko, että tämän matkan paras ostos ^^ 
Ja ukkelin mieliksi vähän mustaa ;)

Viiniä! Mmmmmm viiniä~
Pari pulloa Bodega Los Berrazales -viinitilalta Agaetesta sekä pullo punkkua, jota juotiin eräänä iltana ruuan kanssa. Tähän ihastui koko seurue ja pullo kaupassa maksoi jopa 10 euroa - ottaen huomioon, että siellä perusviinit maksaa sellaset 2-3 € ja täällä sen 6-10 €. ...hiivatin Suomen alkoholivero.Ruokakaupassa bongasin maustehyllyn ja nämä oikeastaan on aika "must"-ostos oliiviöljyn lisäksi. Toisaalta tuntuu nyt tyhmältä raahata sieltä oliiviöljyä kotiin, kun täältäkin saa miltein samaan hintaan. 
Mutta mausteista; Jes! Aromit kohillaan. Vähän harmittaa, etten näitä hamstrannut enempää ja erilaisia. Tuntui, että oli mahoton hoppu siinä tilanteessa...Rantakauppojen joukossa oli söpö pieni kivi-kauppa. Kaikenlaisia korukivijä, ukonkivijä, ruusukvartsia, laavakivijä jne. Tällaista ametisti-palasta olinkin jo etsinyt ja vihdoin sellaisen löysin :)

"Hennon vaaleanlilasta syvään purppuraan sävyttyvä ametisti on helmikuun kuukaudenkivi, Kalojen horoskooppikivi ja Jupiterin planeettakivi Suomen Kultaseppien Liiton kiviluettelon mukaan. Ametisti on myös mainio voimakivi horoskooppimerkki Jousimiehelle, Kauriille ja Vesimiehelle."
Lähde: energiakeskus.comMinusta on tulossa kunnon kaapumuikkeli! Saakelin noita-akka! Haha!
Ei vaan; matkalla tuli ostettua neulepontso kylmiä iltoja lämmittämään ja haaremihousut kestämään kuumat päivät. Haaremihousut?! Minä kun kirosin sitä päivää kun nuo tuli "muotiin"... Ja menin sitten itse rakastumaan noihin pöksyihin! Hu-hups.
Kattelin nimittäin lisää näitä ebaysta... :> Mukavat kotihousut, ei purista mistään.
Pontsosta vielä sen verran, että on muuten ihanan mukavan pehmonen.
Tykkään näistä rentoiluvaatteista.Ja ofc RANTAPYYHKEET ! Jokahisen turistin vakio-ostos! :D Haha!Tämmösiä matkamuistoja ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.