keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Jeffree Star ★ Luomiväripaletti&Huulipunat

Voiko näitä hehkuttaa tarpeeksi?!
-Ei?!


 Taannoin tilasin testimielessä Weirdon ja Masochistin ja rakastuin aivan hulluna. Nuo huulipunat vaan pysyy ja pysyy huulilla vaikka mitä tekee. Älyttömän kestävää! Voi juoda kahvia, syödä, pussailla... Eikä irtoa. Tai no hieman, muttei todellakaan ensimmäisen- eikä toisenkaan kahvikupin jälkeen tarvitse vielä lisätä/korjailla.
Ainoa mikä lähtee irroittamaan on rasvaiset ruuat. -Dah?! Jollakinhan tuo on saatava poiskin, eli lähtee vedenkestävän meikin poistoaineella...joka yleensä on siis öljyinen.

Koostumukseltaan nämä Velour Liquid Lipstick:t on siis aluksi nestemäisiä, mutta kuivuttua huulilla lopputulos on lakkamaisuudestaan huolimatta pehmeä, eikä huulipunaa oikeastaan tunne(huomaamaton). Ei tunnu tahmaiselta tai muultakaan kökköiseltä, mitä ainakin itse ajattelin ennen ensimmäistä käyttökertaa. Näiden kahden huulipunan innoittamana tilasin yhden lisää: No tea no shade -sävyn sekä uuden Androgyny-luomiväripaletin! Ohmigosh!
Tästä huulipunasta on tullut mun suosikki ♥
Vaikka se onkin kiiltävä, ei se ainakaan omaan silmään ole häiritsevä.


Palettia en ole hirmuisesti vielä kerinnyt käyttämään, muuten kuin nimikko - sekä Fetish-sävyjä ja on muuten ihania! Ja niin kuin jokaisessa arvostelussa yms. mainitaan; tässä todellakin on vahvat pigmentit. 
En todennäköisesti tule paljoa käyttämään Military-, Poison- ja Swallow-sävyjä, koska jotenkin olen vaan enemmän lämpimien sävyjen immeinen :)

Paletista vielä muutama mukava plussa: 
★ Sävynapit on todella isot - riittää pitkäksi aikaa
★ Kotelon pintamateriaali ja kaikki yksityiskohdat
★ Kotelon kannessa pieni magneetti, mikä pitää kannen hyvin kiinni
★ Ihanan pinkkiä!


Follow my blog with Bloglovin (Bloglovin päivitetty! Kiitos vinkistä Tiia :)! )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.