torstai 25. toukokuuta 2017

Kuulumisia, hanami & äitienpäivä


Morrr!
Paljon on taas tapahtunut... tai no; "on ja on". Olen pärissyt viimeisen kuukauden verran youtuben ihmeellisessä maailmassa katsellen kaikki Aurelio Voltairen Gothic Homemaking -videot, seurannut Linzorin elämää Japanissa, ihastellut Turmiottaren vaatekaapin sisältöä, inspiroitunut It's Black Fridayn videoista - ja tietenkään Pahanlapsen videoita unohtamatta. Joista muuten pitää mainita viimeisin: "iskän muutos gootiksi", mikä oli aivan hulvaton! Ja siis voi miten ihana Suskin iskä on *insert here: sydänsilmähymiö*. Awsh! Aivan mahti video!

Youtube-videoista vielä sen verran, että olen pitkään paininut haaveen kanssa, että alkaisin itsekin tekemään videoita. Tässä on vaan ainut huonopuoli:
Olen ihan järkyttävän paha perfektionisti.
Jos huomaan kuvatussa matskussa jotain omaa silmää ärsyttävää, niin sen muokkaamiseen kuluu ja kuluu aikaa tai sitten en laita koko pätkää videolle. Perkele.
Mulla on siis pyörimässä tuolla koneen syövereissä pari videoprokkista, muttah... Liekkö saan niitä ikinä valmiiksi. Club Infektion -video oli suht' helppo tehdä, siinä kun ei ollut mitään omia pälätyksiä yms muuta, mitä tarvitsisi pätkiä tai muokata(video löytyy edellisestä blogikirjoituksesta).

Niin ja ei nämä blogikirjoituksetkaan niin "helposti synny" haha! Nämäkin luen, luen ja luen monta kertaa läpi, ennen kuin julkaisen. Toisaalta tietenkin vaan hyvä...

Mennääs seuraavaan aiheeseen: Kirsikankukkajuhlaan.
Mentiin ensimmäistä kertaa Roihuvuoressa järjestettävään juhlaan ja kukat oli kyllä kauniita. Itse en oikein nauttinut tapahtumasta, kun siellä oli niin älyttömästi porukkaa. Jotenkin alkoi vaan ahdistamaan se tungos :(

Syötiin eväät puiden varjossa, istuskeltiin, höpöteltiin ja ihasteltiin kukkaloistoa sekä cosplay-pukuja.
Aurinkoinen sää oli plussaa, viileä tuuli ei.

Muutamat kuvat:


Miun ensimmäinen äitienpäivä ♥
Sain nukkua pitkään ja kun heräilin, sain aamupalan sänkyyn :3 Myöhemmin mentiin Taidehallin Farang-ravintolaan syömään äitienpäivä-menu.
Oli kyllä hyvää :3

Äitienpäivänä oli kyllä hemmoteltu olo :3 Awsh.

Kyllä mammoja saa hemmotella useemminkin, kuin kerran vuodessa, hah! On se lapsen hoivaaminen, yöheräämiset yms. aika rankkaa työtä, mutta samalla niin palkitsevaa.
On tuo oma tyttö vaan niin rakas ♥ Suloinen pakkaus.

En ole täällä blogissa hänestä kertonutkaan kovin paljoa. Hänen nimensä on siis Jenny ja hän on kohta hurjat 8 kk vanha - jestas että aika juoksee! Jenny syntyi 8.10.2016 lauantai aamuna ja itse synnytys meni hyvin, ilman mitään komplikaatioita tms.

Random arkipv-kuva

 En ole Jennyn syntymän jälkeen nukkunut yhen yhtä yötä heräämättä, jotta siinämielessä miun jutut on välillä ihan ihmeellistä höpötystä - ei päätä, eikä häntää. Niinno, ihan yhtä höpelöä ne oli ennen lastakin haha!

Äitienpäivänä

Jenny on kyllä niin aurinkoinen lapsi. Aina yhtä hymyä ♥
Kuulostipas kliseiseltä; "Mun lapsi on täydellinen - ei kiukuttele koskaan"...haha! 
Ei vaitiskaan. Jokaisella on ne huonot päivät, Jennyllä niitä vaan ei ole kovin paljoa ollut. Perus väsy- ja nälkäkiukut ofc ja nyt hampaiden puhkeamiskiukut. Mietin josko tuohon sen perustyytyväiseen, iloiseen luonteeseen olisi vaikuttanut se, että olin odotusajan hyvin rento, söin ja nautin elämästä.. köhköh...ruuasta. En siis stressannut pahemmin.

Raskauden jälkeen peilikuva ei sitten ollut kovin imarteleva ja nyt painoa olen pudottanut jo n.-16 kg ! Eli kaikki raskauskilot. Nyt voisin jatkaa näiden muiden ylimääräisten kilojen pudottamista. 

Ei stressiä, hiljakseen hyvä tulee.


2 kommenttia:

 1. Täällä toinen Belfry Bat. Noin vuosi sitten löysin Black Fridayn 🤗 Vedet silmissä katselin kans sitä iskän muutosta Gootiksi 😄 Ois kiva nähdä sinultakin videomatskuu vaikka tykkään tästä blogistakin tosi paljon. Ihanaa et ihmiset jaksaa vielä kirjoittaa. Kyllä kaikki tää muu interaktiivinen media syö blogi-innostusta kirjoittamisen osalta ainakin minulta. Pakko tunnustaa 😥 Täytyis ryhdistäytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rohkaisusta videoiden suhteen! :)
   Meinaa miullakin kirjoittamisen into hyytyä, mutta on tänne mukava aina palata kirjoittelemaan kuulumisia yms. kun tulee aihetta.

   Poista

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.