maanantai 31. heinäkuuta 2017

Kesä ja kärpäset

Oiii ihana kesä !
Paljon ollut tapahtumia, fiilistelyä, festareita, eikä kesä ole vielä edes loppu :)
Kohta pääsee vielä mökkeilemään viikoksi.
Ensi kuussa alkaa(/jatkuu) jo sitten iltakoulu, hui!

Vähän kuvaspämmiä kesältä:


Tuskapälli

Tapasin Tuskassa Hyrden! ❤


†††

Menin muuten ensmäistä kertaa elämässäni osallistumaan telkkarissa pyörivään peliin. Hahha! Homman nimi oli, että sinne soitetaan ja koitetaan arvata automerkki mikä on kirjekuoressa. Vaikkei arvannutkaan oikein, sai uudesta automerkistä kuitenkin 100 € ! Soitto maksoi 5€ kerta ja rahat (ainakin niin ruudulla luki) menevät hyväntekeväisyyteen. Joten soitin kolmesti, voitin extrapalkinnon nro 17(?) joka oli 10 €:n arvoinen ja seuraavaksi mulle soittikin nainen joka puhui todella 'hoonosoomi'. En tajunnut yhtää mitään ja seuraavaks kuuluikin juontajan ääni; "Moi! Kuka siellä?" - esittelin hämmentyneenä itteni - "Hei! Kerro mikä automerkki kuoressa on." (tässä kohtaa vasta tajusin, et hitto mähän oon lähetyksessä!) - "Ööööö ... Lada !"
"Ei harminpaikka ollut! Mutta onneksi olkoon, voitit 100 €!"
Voi elämä! :D Haha! (Ei mulla tylsää ole... :>)

28.8.2017 Edit: Sain tänään nämä voitot postissa ! Wohoo! Kyl niistä oikeesti voittaa hah!

†††

27.7.2015 kirjoitettua:

Katsoin tänään dokumentin nimeltä "What the Health", joka kertoo lyhykäisyydessään eläinperäisten tuotteiden vaikutuksesta ruokavaliossa ja siitä mitä kuluttajalle ei haluta kertoa. Olen jo aiemmin miettinyt alkavani kasvisruokavaliolle, tai ns. osa-aika kasvissyöjäksi, että söisin kuitenkin kerran viikossa kalaa. Tämän dokumentin jälkeen mietin vakavissani vegaaniksi ryhtymistä. Luulen kuitenkin, ettei lihajalostuksessa ole samanlainen meno Suomessa, kuin mitä jenkeissä, mitä siis dokumentti antoi ymmärtää... mutta silti. Terve elämä kiinnostaa. Hieman dokumentti herätti epäillyksiäkin, mm. lopun ihmeparannukset. Muutamassa viikossa porukka pystynyt jättämään vahvat lääkkeet, kun vegaani-ruokavalio on parantanut. Hmph?

Ei muuta kuin härkkistä ja papuja ostamaan! Tuskin tästä "testauksesta" mitään haittaakaan on :)


†††

31.7.2017 kirjoitettua:

Ruokin lisää lihatuotanto-vihaa katsomalla Earthlings-dokumentin ja voi helvetti et itkin täysiä ensmäisten minuuttien aikana! Vaikka dokumentti on todella vanha ja varmasti eläinten olot ovat Euroopassa ja varsinkin Suomessa paremmat, kuin mitä tuolloin dokkarissa näkyy, en silti enää koe mitään tarvetta syödä mitään eläinperäistä. Ja oikeastaan, mistä minä tiedän mitä siellä teurastamoissa, sikaloissa yms. oikeasti tapahtuu.
Tieto lisää tuskaa.

Enkä ala paasaamaan kenellekään lihansyönnistä tai koita käännyttää vegeksi. Niinkuin en paasaa niillekään, jotka ovat uskovaisia. (Itse olen ollut teini-iästä/18-vuotiaasta asti ateisti, ja nykyisin ehkä enemmän agnostikko.) Ei nyt ehkä ole läheskään sama asia, mutta tiedätte mitä tarkoitan; pakkotuputus.

Täysi vege en todennäköisesti tule olemaan, silloin tällöin otan/joudun ottamaan maitotuotteita; maitoa tai ruuassa juustoa. Eli jos menen kahville kaverille, niin en ala marmattamaan; 'kun ei ole soijamaitoa kahvin sekaan', vaan juon sen kahvin joko maitotilkalla tai ilman.

†††

Sain muuten ensimmäisen videon valmiiksi youtubeen, tosin en ole vielä sitä upannut ja kuvasin jo seuraavankin... Hmm, pitäisi eka tehä jonkunnäköinen "Moi, mä oon mä"- video, ennen ku alkaa työntämään mitä sattuu videoita sinne. Tai emt. Tarviiko?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitäppä kommentti! Kiitos! ^-^
✪ Jos haluat viestin vastauksestani; muista laittaa ruksi 'ilmoita'-kohtaan! ✪
Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.